Schermafbeelding 2014-12-08 om 13.05.49

Hunkemöller

Afgelopen september werd mijn plaatselijke Hunkemöller verbouwd en hadden ze flinke kortingen op de gehele collectie. Ik sloeg dus mijn slag hehe. Naast meerdere fijne nachthemden van viscose met knoopjes aan de voorkant (must voor borstvoeding!) nam ik ook jumpsuits mee en fijne katoenen pyamabroeken. 

Ik schreef al eerder dat ik de voedingsbh’s van Hunkemöller heb gedragen. Ze geven weinig steun bij een grotere cup vind ik persoonlijk maar zitten wel lekker zacht, perfect voor de periode dat ik enorm last had van stuwing en echt geen strakke kleding kon verdragen bij de boobies. Ik draag ze nog wel eens thuis en nu het ‘s nachts kouder is gebruik ik ze ook weer regelmatig.

Ik ben al jaren fan van de Hunkemöller producten en draag thuis ook graag de comfy huiskleding en nachtmode uit de wisselende collecties. De stoffen zijn zacht en van goede kwaliteit en lijken nauwelijks te slijten ook na veel wassen. En wie slim de aanbiedingen afwacht scoort veel leuks voor redelijke prijzen hehe.

Schermafbeelding 2014-12-08 om 13.00.47 Schermafbeelding 2014-12-08 om 13.01.04
Ik heb meerdere onesies en die bevallen me heel goed. Ook hubby vindt ze erg leuk staan haha. Ze zijn lekker warm en staan ook leuk. En hebben handige knoopje aan de voorkant. Alle kleding die ik het afgelopen jaar heb gekocht moet fatsoenlijk open kunnen voor de borstvoeding. De Hunkemöller collectie heeft daar genoeg van en is eigenlijk mijn vaste spot om te kijken wanneer ik wat nieuws voor thuis nodig heb.

Voor mij zijn jumpsuits en cosy huiskleding echt de ultieme chillkleding. Pot thee erbij en spelende dreumes en ik vermaak me wel haha. Ook vind ik de jumpsuits erg fijn omdat ze niet omhoog kruipen wanneer ik mister Z in de doek knoop, wat meestal wel gebeurd bij een shirt of truitje.

PDP_Cosy_500x100_NLv3

Mocht je nog willen profiteren van wat korting, op Hunkemöller.nl is er nu de actie dat je bij de aankoop van nachtmode 20% korting krijgt op 2 items en bij aankoop van 3 of meer items 30% korting. Tipje ;)

Winactie

En nu iets heel leuks :D. Ik mag in samenwerking met Hunkemöller een cadeaukaart met €20,- shoptegoed weggeven.

Hoe doe je mee?

  1. Laat een reactie achter onder dit artikel met geldig (!) email-adres
  2. Vertel me wat je graag wil shoppen bij Hunkemöller of wat je favorieten zijn :D

Delen op een van de social media zou ik erg lief vinden maar is geen must ;)

Deze winactie sluit op maandag 15 december 2014 23.59 uur. De winnaar wordt random gekozen en per e-mail benaderd voor adresgegevens.

Gefeliciteerd Monique! Je hebt inmiddels al een bericht van mij gehad. 

Love MadelonFahad

Bron foto’s: Hunkemöller.nl