maxi cosi autostoel_

De afgelopen tijd heb ik flink wat geshopt en jullie kunnen nog een shoplog van mij verwachten. Wie mij goed kent weet dat ik altijd goed zoek naar aanbiedingen en kortingen, zeker voor de spulletjes en kleding van Mister Z. Dure grappen zijn dat vaak dus elke korting is meegenomen.  

Vouchercloud

Wanneer ik online ga shoppen doe ik altijd een vast rondje om te kijken of ik nog een kortingsvoucher kan vinden online. Laatst werd de website Vouchercloud.nl onder mijn aandacht gebracht en die is zo handig dat ik jullie daar ook over wil tippen.

Schermafbeelding 2014-12-30 om 23.34.19

Nu denk je vast, nog een website met kortingscodes, daar zijn er toch wel genoeg van? Dat klopt, typ kortingscode in op Google en je vindt genoeg pagina’s.

Vouchercloud onderscheid zich door niet alleen online kortingscodes te verzamelen, je kan er ook terecht voor printbare kortingsbonnen en mobiele kortingscodes. Zo kun je ook in de gewone winkels gebruik maken van korting en om eerlijk te zijn dat vind ik zelf ook wel erg handig!

app-phone-large

Bron afbeelding: Vouchercloud.nl

Vouchercloud geeft je ook de mogelijkheid een gratis app te downloaden zodat je snel en makkelijk kunt zoeken en leuke aanbiedingen bewaren. Dit kan ook door een account op de website aan te maken.

Het is niet alleen een Nederlandse website, Vouchercloud is in meerdere landen actief, dus als je op vakantie gaat of graag bij buitenlandse online shops winkelt moet je hier zeker eens kijken. Zelf vind ik dit een van de gebruiksvriendelijkste websites voor kortingen en vouchers.

Winactie

Om zelf te ervaren hoe leuk het is om te shoppen met korting geven we in samenwerking met Vouchercloud.nl een voucher van € 25,- shoptegoed bij Lucardi weg! Een leuke actie om het jaar mee af te sluiten ;)

Hoe doe je mee?

1. Laat onder dit artikel een reactie achter met een geldig e-mailadres en wat je leuk lijkt te kopen bij Lucardi. (verplicht)

2. Heb je Facebook? Dan zou ik het erg leuk vinden als je de pagina’s van Vouchercloud en Waymadi.nl liked.

Deze winactie sluit op zondag 4 januari 2015 23.59 uur. De winnaar wordt random gekozen en per e-mail benaderd voor adresgegevens.

Gefeliciteerd Jamaa! Je hebt inmiddels een e-mail ontvangen.

Love MadelonFahad