WayMadi Logo

5 jaar? Feest? Wie hoe wat waar! Waymadi.nl bestaat deze maand 5 jaar op eigen domein en dat vinden wij een feestje waard! Deze maand hebben we een aantal gave (en unieke) winacties gepland om jullie ons feestje mee te laten vieren :D Iedereen een stuk taart komen brengen gaat nou eenmaal wat lastig hahaha.

Waymadi

Natuurlijk bestaat de blog al wel langer dan 5 jaar, maar de jaren op eigen domein zijn voor ons de echt tellende jaren. We hebben een leuke groep vaste lezers opgebouwd en jullie kennen ons goed genoeg om te weten dat we graag leuke dingen met delen. We hopen dat jullie dan ook genieten van de winacties die deze maand online komen. Ze zijn allemaal openbaar maar waar we normaal random kiezen gaan we deze maand wel meer de voorkeur geven aan onze vaste lezers als winnaars.

https://twitter.com/WayMadi/status/552780653339893760

Ben je al nieuwsgierig wat we van plan zijn? De eerste winactie heeft in ieder geval met dragen te maken ;) En later deze maand gaan we ook nog iets met eten doen :P En meer verklappen we niet haha.

http://instagram.com/p/xjMEyTrbin/

Wil je ons feliciteren? Dan zouden we het erg leuk vinden als je ons op een van de social media volgt en shared ;) Op naar de eerste winactie van het jaar!

 

Love Madelon Xoxo tracy british quest