Bebi Amsterdam

Wanneer Mister Z aan de borst aan slaap is gevallen struin ik vaak rond op Instagram. Waar anderen een Pinterestverslaving hebben snuffel ik het liefst rond op Instagram en Facebook. Regelmatig kom ik dan hele leuke webshops tegen die ik dan volg voor hun leuke collecties. Inmiddels heb ik al een aardig lijstje met leuke webshops opgebouwd en wil ik deze uiteraard met jullie delen.

foto-600x600-2

Bebi Amsterdam

Ik hou enorm van bling. Het liefst ga ik voor goud maar ik heb ook meerdere zilveren sieraden. De kettingen ‘Nombre’ en ‘Mama’ van Bebi Amsterdam staan hier hoog op het must have lijstje. Zilveren ballchains waar twee spiegelende munten aan hangen die zijn gegraveerd.

Bij de Nombre ketting kies je zelf welke 2 of 3 namen (of naam en datum) er op de grootste munt worden gegraveerd. Op de kleinere munt staat het logo van Bebi Amsterdam. De kettingen zijn lang zodat de munten ter hoogte van je navel hangen. De grootste munt is 3 bij 3 cm.

Ze doen me een beetje denken aan zwangerschapskettingen. Deze vind ik alleen een stuk leuker omdat ze een herinnering geven aan je kindje en je ze kan personaliseren. Ook ontzettend leuk om te geven als kraamcadeau!

Ketting ‘Mama’ € 19,95 en Ketting ‘Nombre’ €24,95 koop je in de Bebi Amsterdam Webshop.

Lovy I love you to the moon and back ketting

Lovy Luxe Sieraden

I love you to the moon and back! Van hier tot de maan, oneindig veel houd ik van je! Een echte moederketting <3

Deze prachtige volledig zilveren ketting met Swarovski steen mag niet ontbreken in je collectie. Alle sieraden van Lovy worden handgemaakt door eigenares Laura waardoor je altijd een uniek sieraad hebt wat in een luxe sieradendoosje van Lovy geleverd wordt.

De hanger heeft een doorsnee van 2,5 cm en is 1 mm dik. Op de achterzijde kan past nog een naam of andere tekst van maximaal 6 tekens. De letters op de voorkant liggen diep in het zilver omdat ze niet gegraveerd worden maar met de hand geslagen.

Een uniek sieraad wat hier ook hoog op de verlanglijst staat!

De moederketting ‘I love you to the moon and back’ koop je bij Lovy.nl en kost (incl. tekst op de achterzijde) € 64,90.

armbandmetnaamgoldfilled

Sarah Rosier

Deze prachtige 14 karaat gold filled armband met zoetwaterparel kwam ik tegen bij Sarah Rosier. Het sieraad trok mijn interesse omdat ik zelf meerdere gouden sieraden bezit. Een aantal hiervan zijn gold filled. Gold filled betekend dat er meerdere laagjes goud zijn aangebracht over een andere metaalsoort zoals zilver of koper.

Wat je vaak tegenkomt zijn vergulde sieraden. Daar is dan een flinterdun laagje goud op gespoten dat na verloop van tijd afbladdert. Gold filled sieraden blijven mooi omdat er echt een goudlaag op zit en niet alleen een dun filmpje. Je sieraad is alleen niet van massief goud wat de prijs enorm zou boosten.

De gewenste naam wordt handgestempeld op de bedel van 16 mm. De armband zelf is 2,5 mm breed wat het een heel mooi fijntjes effect geeft om je pols. Ik ben zelf niet van de te aanwezige sieraden en vind deze zowel subtiel als opvallend genoeg om er chique uit te zien.

Het is ook mogelijk een tweede bedel er aan te laten plaatsen met een extra naam. De zoetwaterparel geeft net even een extra accent aan de sierlijke armband.

Alle sieraden van Sarah Rosier worden met de hand gemaakt en gepersonaliseerd voor je, het sieraad wat je krijgt is dus echt uniek. Het is zelfs mogelijk een volledig eigen sieraad te ontwerpen en door Sarah te laten maken.

De gold filled armband met naam naar keuze is verkrijgbaar vanaf € 75,- via SarahRosier.nl.

 

Hartje Amsterdam

Hartje Amsterdam

Deze leuke armbanden kun je volledig laten personaliseren en zijn ook te krijgen in een versie voor de kids! De tekst bepaal je zelf en de armbanden zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je kan tot 25 tekens kwijt op de armbanden dus je kan je creativiteit er op los laten.

Alle letters worden met de hand ingeslagen en staan daarom niet allemaal even recht. Dat is ook wel de charme van deze armbanden vind ik, ze hebben allemaal een unieke rustieke look. Geen enkele armband is hetzelfde.

Je kan op de facebookpagina van Hartje Amsterdam kijken welke opties en maten er allemaal beschikbaar zijn. De armbanden kosten €19,50 per stuk.

Mom Moedermelksieraden

Mom Moedermelksieraden

Een hele speciale in deze serie van luxe sieraden voor mama. Je eigen moedermelk als herinnering gebruiken in een zilveren sieraad? Het kan! Ringen, kralen, hangers, verzin het maar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wanneer ik mijn doel van 2 jaar borstvoeding geven haal wil ik dat toch op een speciale manier ‘vastleggen’. Een sieraad waar een beetje van mijn melk in is verwerkt lijkt me een prachtige manier om deze fijne tijd samen met Mister Z te herinneren.

Er wordt een beetje moedermelk door middel van hars in een vorm gegoten waardoor het in een sieraad te verwerken is. Zelfs sterling zilver, bladgoud en glasglitters erin zijn mogelijk of een kleurtje erbij door micavlokken te gebruiken. Vind je moedermelk niets? Het is ook mogelijk om een plukje haar te gebruiken of stof, bijvoorbeeld van een trouwjurk. Zelfs placenta kan verwerkt worden in een sieraad. Hier had ik nog nooit van gehoord, stiekem vind ik dat wel heel gaaf.

De strakke stijl die Chantal gebruikt voor haar sieraden trekt mij erg aan. Elk sieraad is gepersonaliseerd, voor alle tarieven kun je het beste op deze pagina het overzicht bekijken. Hoe meer je bestelt hoe goedkoper het wordt ;)

De sieraden van Mom Moedermelksieraden zijn te bestellen via de website Mom-Moedermelksieraden.nl.

Draag jij een echt mama sieraad?

Love Madelon

Credits en copyright foto’s behoren toe aan de genoemde webshops.