Baby dragen hoe je het niet verwacht!

Mocht je denken dat het (ergonomisch) dragen van kids alleen is bedoeld voor gewoon lopen, deze vijf video’s laten je zien wat er nog meer kan!

https://www.youtube.com/watch?v=-EfljqaHKug

Babywearing Ballet

Ballet met je baby. Niet alleen heel fijn voor mama, je ziet de baby’s in de ergonomische dragers gewoon chillen. Het lijkt me ook een fijne extra training voor de mama’s!

Stiekem vind ik het wel jammer van de paar niet ergonomische dragers in dit filmpje ;) Ben je benieuwd naar het verschil tussen niet-ergonomisch en ergonomisch dragen lees dan dit artikel over dragen eens door.

Ode to Joy – A Babywearing Orchestra

Aaaw momentje. Deze mensen kwamen na lange tijd niet gespeeld te hebben weer bij elkaar om samen te spelen. Hoe mooi is het te zien dat de kindjes zo genieten bij hun ouders. Muziek heeft op Z een ontspannende werking en hij ligt regelmatig te snurken in de doek wanneer hij een deuntje hoort haha.

Babywearing Dance Flashmob

Het filmpje dat mij van de week enorm aan het lachen maakte. Een babywearing flashmob! Op ‘Happy’ van Pharrel gaan ze los!

Pole Dancing & Babywearing: The Circle of Life – Ms Wrights Way

Niet iets wat ik zelf zou doen. Maar Ms. Wright ‘ken’ ik via social media als vrouw die enorm veel doet voor het normaliseren van borstvoeding in het openbaar en babydragen. De kracht die zij uitstraalt vind ik ook erg terugkomen in het filmpje. Gewoon mooi om te kijken!

 Yoga Barre & Baby

Yoga leek mij zelf heel leuk om te doen wanneer mister Z. was gearriveerd. Dat lukte alleen niet met de rugklachten ;) Een aantal basisoefeningen doe ik regelmatig om mijn rug sterker te maken en ook wel eens met Z. op mijn rug die dat helemaal geweldig vindt.

Wat voor leuks doe jij terwijl je kindje in een (ergonomische) drager bij je zit?

Love Madelon