SF-overtienjaartag

Over Tien Jaar Tag

Lieve Kimberley van Storiesandforever.com tagde mij. Ben je benieuwd naar mijn antwoorden?

Hoe ziet jouw huis er over tien jaar uit?

Wat zou ik dan graag in een andere woning wonen. De flat waar we nu in wonen is in de jaren ’50 gebouwd. Niks energiezuinig dus en sommige dingen zijn echt niet handig ingedeeld. Tijdens mijn zwangerschap is de badkamer gelukkig gerenoveerd. De keuken wil ik heel graag gerenoveerd hebben maar helaas is die nog niet oud genoeg. Mocht er nog een kindje komen dan wordt het proppen in deze woning.

Mijn droom zou een woning van tussen de 100 en 120 m2 zijn. Het liefst een appartement met flink terras of groot balkon. Een eensgezinswoning zou ook leuk zijn met een geplaveide tuin met ruimte voor een houtoven of grote bbq. En een overdekt zitterras.

Ik zou een ruime woonkamer willen met open keuken of open doorloop.  Kunnen koken en de rest van het gezin nog kunnen zien zou ik heel fijn vinden. Het belangrijkste in het huis zou ik wel de keuken vinden. Alle andere ruimtes kun je zelf naar behoefte indelen, de keuken staat toch vaak al vast. Het gebruiksgemak en ruimte in de keuken zou bij mij prioriteit hebben. Daarnaast zou ik het enorm leuk vinden om recepten te gaan filmen. Onze huidige keuken (die ik er niet uit vind zien) weerhoud me daar echt van haha.

Welke baan heb jij over tien jaar?

Helemaal geen baan zou leuk zijn haha. Nee grapje. Een part-time baan zou ik willen. In welke sector ben ik nog niet uit. Ik heb tot halverwege mijn zwangerschap in de verzekeringen en schuldhulpverlening gewerkt. Een parttime baan als budgetconsulent zou mijn voorkeur hebben denk ik nu. Al sta ik open voor andere opties, dit is wat ik goed kan. Een parttime baan zou mij ideaal lijken om te kunnen combineren met hubby’s ploegendiensten en mister Z. Misschien hou ik dan ook genoeg tijd over om daarnaast een eigen bedrijf te starten als ik dat tegen die tijd al niet heb gedaan ;)

Ben jij over tien jaar getrouwd?

Al weer? Nog steeds gelukkig getrouwd dan :)

Heb jij over tien jaar kinderen en hoeveel?

Mister Z. is er natuurlijk al. Een broertje of zusje zou in sha Allah wel heel leuk zijn. Of dat er voor ons in zit de komende jaren en of ik dat fysiek aankan is nog wel discutabel en zullen we dan echt moeten bekijken.

Wat doe jij over tien jaar in het weekend?

Onze weekenden zijn nogal wisselend. Door de ploegendiensten van hubby, waarvan ik verwacht dat die er dan ook nog zijn, hebben wij vaak geen weekend op zaterdag en zondag.

Ik vermoed dat onze weekenden dan ook bestaan uit dagjes weg, boodschappen, grote schoonmaak in huis en lekker gezellig koken.

Waar hoop je over tien jaar geweest te zijn?

Nou ben je er klaar voor? Ik zou het liefst met het hele gezin een paar maanden de wereld rondreizen. Financieel natuurlijk nooit haalbaar maar dromen mag ;) Ik heb nu grotendeels de Europese landen (dank u reislustige ouders) en Egypte en Sudan al bezocht.

Wat er nog hoog op mijn lijstje staat? Saudie Arabie en dan Mekkah voor de hadj of omrah om precies te zijn, Maleisië, de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Cuba, de Antillen, Amerika, Japan en ik zou een rondreis door meerdere Afrikaanse landen erg gaaf vinden.

Waarvan hoop je dat je dat over tien jaar bereikt hebt?

Het klinkt vast raar, maar ik heb weinig echt te wensen. Ik hoop dat mijn gezondheid en die van hubby stabiel genoeg blijven om over tien jaar ook nog genoeg leuks met ons gezin te kunnen doen. En te genieten.

Als ik dan echt iets zou moeten benoemen wat ik over tien jaar bereikt wil hebben dan is het een eigen bedrijf. Er liggen hier meerdere ideeën om uit te werken tot een rendabel bedrijf. En ik ben er nog niet uit wat de (beste) keuze gaat worden en wanneer ik me daar volledig voor in wil gaan zetten.

Dit waren mijn antwoorden op de ‘Over tien jaar Tag’. De spelregels zijn om nu drie andere bloggers te taggen. Jorien, Danielle & Sarra en Nicole ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!