mama challenge 2015

Mama Challenge 2015

Vorig jaar kwam ik hem regelmatig voorbij op andere mamablogs: De Mama Challenge! Nu tijdens de Ramadan doe ik al mee met de Ramadan Challenge en dat vind ik erg leuk. Na de Ramadan doorgaan met een andere challenge klinkt mij goed in de oren ;) De Mama Challenge begint 4 juli 2015 en eindigt 30 augustus 2015.

Wat is dan de Mama Challenge? Kort gezegd een leuke creatieve uitdaging in de zomer voor bloggende moeders. Je doet leuke opdrachten met je kind en deelt dit op je blog. Van de 11 opdrachten wil ik proberen er 10 uit te gaan voeren. Een aantal had ik al in de planning staan, maar het is leuk om er over te schrijven.

Wat zijn de opdrachten

In totaal zijn er 11 opdrachten waar je uit kan kiezen:

 • Maak een (gezond) ijsje
 • Doe een wateractiviteit met je kind
 • Doe een zomerse binnenactiviteit bij slecht weer
 • Maak een uitstapje met je kinderen
 • Doe iets met je kind voor een ander
 • Doe iets dat je normaal niet zou doen met je kind
 • Maak zelf speelgoed
 • Zelf kweken van groente of fruit
 • Deel back to school tips
 • Doe een week lang elke dag iets voor jezelf
 • Bedenk leuke (gezonde) lunch ideeën voor school of tussendoor

De invulling van de opdrachten en welke opdrachten je kiest zijn een verrassing. Elke mama zal het anders aanpakken. Dat is ook het leuke van de challenge. Dezelfde opdrachten maar veel verschillende invullingen. Inspiratie!

Dit jaar is Z ook al wat ouder en zal hij bij veel opdrachten ook ‘mee kunnen helpen’. Dit jaar doen wij dus mee met de Mama Challenge!

Doe jij ook mee met de Mama Challenge?

Aanmelden is niet nodig. Je hoeft er alleen maar over te schrijven. Als je het leuk vindt kun je je aansluiten bij de Facebookgroep voor de Mama Challenge. Wanneer je lid bent kun je daar ook je Mama Challenge blogs delen.

Doe jij ook mee met de Mama Challenge?

Love Madelon Post Signature