Valenta gsmpunt

Valenta Lederen Portemonnee

Als mama ben ik gek op multifunctionele gadgets. Vooral als het gaat om spullen die ik dagelijks mee moet slepen. Een aantal weken geleden kreeg ik deze prachtige lederen Valenta Portemonnee toegestuurd van Gsmpunt.nl. Mijn iPhone 5s zwerft vaak door mijn tas en ik ben geen handtasmeisje. Deze portemonnee heeft een ruim vak voor je telefoon zodat je al je belangrijke spulletjes letterlijk aan je pols kan hangen. 

Om mijn tassen overzichtelijk te houden naast alle zooi die ik vaak meesleep voor Mister Z heb ik vaak meerdere kleine tasjes in mijn tas zitten. Een ruime portemonnee is dan ook echt een must have voor alle belangrijke pasjes en geld. Iedere mama kent de irritatie wel van moeten grabbelen in een volle tas naar net dat ene dingetje.

Valenta gsmpunt-2

Wat past er allemaal in

Toen ik dit exemplaar ontving was ik dan ook blij verrast. Ruimte genoeg voor al mijn pasjes, visitekaartjes van de blog, papier- en muntgeld èn een speciaal vak voor mijn telefoon waardoor deze ook gelijk beschermd is in mijn tas. Mocht je benieuwd zijn wat er allemaal inzit:

  • mijn iPhone 5s
  • 10 visitekaartjes van de blog
  • minimaal 10 verschillende pasjes (denk aan rijbewijs en allerlei klantenkaarten)
  • papiergeld en een vakje vol muntgeld (met rits)
  • 2 antihistaminicumpillen voor mij, 1 emergency zetpil voor Mister Z
  • kortingsbonnen en aanbiedingen van winkels

Valenta gsmpunt-3

Prijs en kwaliteit

Door de lederen shiny buitenkant met slangenpatroon heeft deze portemonnee een luxe uitstraling. Het polsriempje is zacht maar sterk en is met een stevige haak aan de portemonnee bevestigd. Vaak clip ik daar ook mijn sleutelbos aan zodat ik die niet kwijt raak in een volle tas.

Met een prijs van € 59,95 is deze mooie Valenta portemonnee zeker niet de goedkoopste maar wel absoluut het geld waard. Wanneer je hem in je handen hebt voel je de kwaliteit. Hier kan je jaren mee vooruit zolang je geen telefoon neemt met formaat tablet ;)

GSMpunt.nl

Gsmpunt heeft een breed assortiment met hoesjes en gadgets voor mobiele telefoons. Dus is het bij jou geen #TeamiPhone thuis dan is er ook genoeg keus voor onder andere Samsung Galaxy S6 HoesjesMicrosoft Lumia 640 hoesjes en Huawei Ascend P8 Lite hoesjes.

Wat voor hoesje gebruik jij voor je telefoon?

Fahad

Love Madelon Post Signature