the brown table
Mijn laatste horloge overleed meer dan 10 jaar geleden. Sindsdien kwam ik geen leuke vervanger tegen. Ik raakte gewend aan mijn lege pols en besloot geen nieuwe te kopen. Mijn iPhone gaf immers ook de tijd aan.

TBrownTable

Een aantal maanden geleden vond ik op Instagram het account van TBrownTable. Strakke horloges met een bijzonder kenmerk: een wijzerplaat met Arabische cijfers. Instant liefde.

Begin augustus besloot ik toch weer een horloge te willen. Mijn iPhone ligt vaak aan de kant omdat ik met Z bezig ben en ik ben heel slecht in het inschatten van de tijd. Het moest wel een mooie zijn. Ik liet de horloges van TBrownTable aan hubby zien (mijn stijlcoach 😂) en ook hij was gelijk enthousiast.

Hop, daar lag deze mooie horloge met zachtroze wijzerplaat in mijn mandje. Net op tijd, want vorige week zag ik dat dit type van de ‘Petal Series’ volledig uitverkocht was.

https://instagram.com/p/6hyUS5Lbp7/?taken-by=thewaymadicrew

TBrownTable is gevestigd in Singapore, het duurde bijna 3 weken voor ik het horloge ontving. Natuurlijk kwam de bezorger net toen Z nog aangekoppeld lag en net in slaap was gevallen dus ik moest even geduld hebben tot na het weekend.

the brown table-2

We zijn nu een paar weken verder en ik ben weer redelijk gewend aan het dragen van een horloge. Nu ik er weer een heb vraag ik me af hoe ik zo lang zonder horloge heb gekund haha. Het lijkt me leuk ook nog een goudkleurig horloge aan te schaffen die ik als afwisseling met deze kan dragen. De huidige collectie heeft een heel mooi goudkleurig horloge maar het is hem net niet. Kieskeurig much? ;)

Ik kocht dit horloge van de ‘Petal series’ bij TBrowntable.com voor €59,95. 

Love Madelon Post Signature