Westwing_Mood_Leiser_Luxus_FINAL_4

Je kon het van de week al lezen, tijdens de zwangerschap van Z heb ik geen babyshower gehad. Het had me echt leuk geleken. Maar wanneer al je vriendinnen ver weg wonen (of in een ander land) en je zelf erg ziek bent wordt een babyshower erg lastig.

13Jun2013_0442

Vaste lezers weten dat zwanger worden hier niet zo makkelijk ging. De zwangerschap van Z was dan ook een grote verrassing. Reden voor een feestje zou je zeggen.

Babyshower

Het fenomeen ‘babyshower’ is vooral in de Verenigde Staten een gebruik wat is komen overwaaien naar andere landen waaronder Nederland. Mijn idee van een babyshower is wel een beetje anders dan wat je The States ziet. Gekke
spelletjes en opdrachten zijn niet zo mijn ding. Alhoewel, het zou wel enorm lachen zijn als alle gasten zich als baby verkleden. Always make the pregnant lady smile ;)
Westwing_Muttertag_Mood_5

Eten

Wat ik wel enorm leuk vind, en tijdens mijn zwangerschap enorm kon gebruiken, is gezelligheid. Mijn vriendinnen en close familie en kennissen om me heen. En heerlijk eten. Ik blijf een foodie! Een gevulde tafel vol lekkers van zoet tot hartig vanuit alle wereldstreken.

Baklava-3

Mijn eigen baklava mag natuurlijk niet ontbreken. Aangezien de roots van mijn vriendinnen, familie en kennissen zeer uiteen lopen, zou ik het geweldig vinden als iedereen iets zou meebrengen op culinair gebied. Ik weet zeker dat het de gevarieerdste tafel ooit zal zijn bij een babyshower ;)

Cadeau’s

Tijdens mijn zwangerschap had ik een online cadeaulijst gemaakt. In de praktijk vond ik het niet werken. Mocht ik ooit weer zwanger raken dan zou ik dit alleen gebruiken bij een babyshower om mijn voorkeuren aan te geven. Gelukkig kent mijn omgeving ons goed genoeg, om met praktische cadeau’s te komen tijdens mijn zwangerschap.

Heb jij een babyshower gehad?

Alle foto’s in dit artikel zonder copyrightlogo zijn afkomstig van Westwing. Zoek je leuke ideeen voor je babyshower kijk dan vooral eens op de website.