Hallo daar *zwaait*! Mijn laatste teken van leven hier is van 2 augustus dit jaar haha. Volg je mij ook op Instagram en Facebook dan heb je waarschijnlijk al meegekregen dat wij zijn verhuisd ;) Dag flat, hallo eengezinswoning. En ruimte. En tuin. Dag overlast van de buren. Hallo nieuwe woonwijk.

Verhuizing

Ik was dus een beeeeetje heel erg druk en moest fysiek en geestelijk behoorlijk bijkomen van de verhuizing. Anyway, we beginnen wat te settelen nu en te wennen aan de routines van het nieuwe (veel grotere) huis. Dus ook hallo laptop. I’m back.

Bij verhuizen gebeurt er naast alle vervelende drukte en in- en uitpakken heisa natuurlijk ook leuke dingen. Mijn keuken heeft een gigantische upgrade gekregen! Mijn inimini keuken in de flat is meer dan verdubbeld hier qua ruimte en onderdeel van een ruime woonkamer. Geen afgesloten hokje meer, maar kunnen kijken naar de spelende peuter terwijl ik mijn ding doe in de keuken.

Smeg

En…ik heb nu een fornuis staan waar ik al jaren alleen maar van kon dromen maar wat nu past dankzij de verhuizing ;) Mijn Smeg baby zal je dus regelmatig langs zien komen op de foto’s. Deze schapencupcakes voor ‘Eid ul Adha vorige maand waren een groot succes en zullen ook nog op de blog verschijnen. Mister Z had enorm veel plezier met het uitdelen op de peuterspeelzaal.

Fahad en de boom

Niet alleen wij zijn blij met het nieuwe huis. Ook Mister Fahad kan z’n lol op. De eerste week deed hij al meerdere ontsnappingspogingen en heb ik hem maar gelijk laten chippen. Door alle stress rondom de verhuizing, en de weken ervoor met een huis vol ingepakte dozen, kreeg hij een blaasontsteking. Gelukkig ook een fijne dierenarts in de nieuwe wijk die Fahad van een chip voorzag en mij medicijnen voor het arme beest. Lekker kunnen rondlopen buiten deed hem ook goed dus al snel ging meneer de hort op. Hij heeft inmiddels wel geleerd dat het handiger is om niet te ver in een boom te gaan zitten.

De volgende blog wordt weer een recept, stay tuned!