Sieraden die je kan personaliseren zijn hot. Dat persoonlijke accent maakt een sieraad speciaal. Ik vond het dan ook erg leuk om een sieraad uit te mogen kiezen bij KAYA. Voor een ketting met namen had ik al regelmatig rondgekeken net zoals een moedermelksieraad wat nog op mijn wenslijst staat. Mijn oog viel op deze prachtige infinity ketting en ik was gelijk verliefd.

Infinity ketting

Zelf draag ik voornamelijk goud en deze infinity ketting past daar perfect bij. De meeste webshops met sieraden voor moeders hebben alleen zilver in het assortiment. KAYA heeft ook hele mooie vergulde sieraden. Deze infinity ketting is gemaakt van .925 zilver verguld met een laagje 18 karaat goud en kost €69,90. Je krijgt er een handig bewaarzakje en een poetsdoekje bij.

Het infinity teken staat voor ‘eeuwig’ wat ik een mooie symbolische betekenis vind samen met de namen van mijn man en zoontje. KAYA heeft meerdere infinity sieraden in de webshop, je kan tot vier namen in de hangers laten verwerken.

Het sieraad is mooi afgewerkt en je voelt dat je kwaliteit draagt. Ik ben er erg blij mee.

Over Kaya sieraden

KAYA heeft een breed assortiment aan sieraden. Eigenaresse en ontwerpster Tanja begon de webshop in 2012 omdat zij haar dochtertje Kaya dezelfde sieraden als mama draagt wilde kunnen geven.

Van een baan bij een multinational startte Tanja haar eigen sieradenbedrijf voor moeders met dochters dat ook wat teruggeeft aan kansarme kinderen.

Giving back project Gambia

KAYA doneert bij elk verkocht sieraad een percentage aan stichting Eduki die kansarme kinderen in Gambia steunt door de kosten van onderwijs, schoolboeken en schoolmaaltijden voor haar rekening te nemen. Deze stichting wordt gerund door vrijwilligers die hun eigen kosten zelf dragen zodat alle donaties bij de kinderen terechtkomen.

In Gambia is geen leerplicht zoals in Nederland. Daardoor gaat niet elk kind naar school. In mijn ogen is elke kleine bijdrage die je kan doen om een ander mens te helpen er een. Dankzij de donaties die KAYA de afgelopen jaren heeft kunnen doen krijgen 16 kinderen nu onderwijs waarmee zij ook hun familie en mensen om hun heen kunnen helpen ontwikkelen.

De kinderen krijgen een kans om zichzelf te ontwikkelen. Een aantal doen het zo goed dat ze nu particulier onderwijs (van betere kwaliteit) krijgen.

‘Giving back’ is iets wat wij graag zien en zelf ook regelmatig doen. Wanneer ik een winkel tegenkom die naast hun eigen winstoogmerk ook een stukje doneren aan mensen die het echt kunnen gebruiken vind ik dat altijd een groot pluspunt.

Kortingscode Kayasieraden

Wil jij ook zo’n mooi sieraad? Tot 31 mei 2017 krijg je met de code ‘waymadi15% korting op je bestelling bij Kayasieraden!

Op dit artikel is een disclaimer van toepassing.