Ladies I have arrived! De ontwerpen van Jawhara herken je gelijk.

De rompertjes van Jawhara heb je vast wel eens langs zien komen op Instagram of Facebook. “Smile it’s sunnah” is een van mijn favorieten. Toen mister Z kleiner was droeg hij vaak rompers in plaats van een t-shirt. Je snapt vast dat ik de voorkeur gaf aan leuke rompers met print dan zonder.

Jawhara mini

Rompertjes vind ik handig als kraamcadeau. Vaak kies ik dan wat grotere maten. Met een tekst er op zijn ze nog leuker. Wat ik leuk vindt aan de collectie van Jawhara zijn de gevatte teksten en strakke bedrukking.

Er zijn genoeg webshops op de markt die kleren kunnen bedrukken. Daarom kijk ik het liefst naar de details en de kwaliteit van de stof. De kleding is van goede kwaliteit en de bedrukking is netjes afgewerkt. Je ziet dat er professioneel gewerkt wordt. Zijn de glitters op deze romper niet geweldig?

Deze leuke rompers kun je laten personaliseren en kosten €9,95 per stuk.

Jawhara Jewels

Jawhara heeft niet alleen bedrukte kleding en accessoires voor baby’s en kids, maar ook voor volwassenen. Deze armbanden zijn beschikbaar in aluminium (zilverkleurig) en messing (goudkleurig). De tekst kies je zelf.

Jawhara ‘Eid collectie

Mister Z is alvast klaar voor ‘Eid ul fitr! Eid Mubarak shirtjes vind ik elk jaar echt een musthave. Deze ligt dus al klaar bij de nieuwe kleertjes. Mister Z vindt hem prachtig en checkt elke dag nog even of hij op zijn plek ligt hihi. Het is heerlijk zacht stretchkatoen van goede kwaliteit dat ook na veel wassen er nog mooi uit blijft zien.

Voor €14,95 kun je een ‘Eid longsleeve laten personaliseren.

Voor het hele assortiment kun je kijken op Jawhar-a.nl

Op dit artikel is een disclaimer van toepassing.