Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een Kipling rugtas uitkiezen om te reviewen. Ik koos voor deze gave City Pack in de kleur Tropic Bloom. Met die multiculti roots snap je vast waarom ik voor een tropische look koos!

Kipling rugtassen zijn heerlijk licht en comfortabel om te dragen. De stof is heel sterk, wat voor mij ideaal is aangezien ik mijn tassen veel gebruik en ze wel tegen een stootje en wat gewicht moeten kunnen. Mijn vorige rugtas was letterlijk afgedragen haha.

Kipling City Pack

De Kipling City Pack Tropic Bloom is ideaal voor dagjes weg en dagelijks gebruik. Sinds Z klein is gebruik ik graag een rugtas om mijn en zijn spulletjes mee te nemen in plaats van een onhandige babytas.

Nu het vakantie is gaan we veel naar buiten om te wandelen of dagjes weg. De Kipling City Pack is 37 cm hoog, 32 cm breed en 18 cm diep. Voor mij een perfect formaat. Alles past er in zonder dat ik met een mega tas loop te zeulen. Want als Spiderman geen superheld meer wil zijn dan moet die ook in de tas passen natuurlijk.

Wat ik echt ideaal vind aan Kipling tassen zijn de vele vakjes. Je hebt een groot hoofdvak, afsluitbaar met een rits. Daarvoor een handig vak wat je sluit met een touwtje wat je aan kan trekken. Daarover een klep met sterke magnetische sluiting.

Het vak op de voorkant en de kleinere zijvakjes zijn ideaal voor de kleinere spulletjes. Daar heb ik altijd wat drinken en te snacken voor Z in en een speeltje.

Op de rugkant heb je nog een groot vak waar je platte dingen in kwijt kan.

What’s in my bag?

Nu ben je vast benieuwd wat ik meeneem tijdens onze trips!

Het hele gezin heeft hier RVS drinkflessen. Duurzaam, makkelijk schoon te maken en je drinken krijgt geen bijsmaak.

Die met de groene sportdop is van Z en die met de bamboe schroefdop van mij. Deze flessen wegen heel weinig en zijn ook daarom ideaal om mee te nemen. Z heeft een Yumbox voor zijn eten waar ik een hele maaltijd in kwijt kan en ik leen vaak een van zijn RVS bakjes voor mijn eigen snacks.

Op de foto zie je ook mijn iPhone liggen. Meestal draag ik die bij me maar niet al mijn jurken hebben zakken zoals deze heeft haha. Dan is het wel zo handig om hem in een vakje in Kipling City Pack te schuiven.

Een pakje Waterwipes doekjes en een flesje biologische handjesreiniger op natuurlijke basis zit echt altijd in mijn tas. Mijn peuter haat vieze handen of een vies gezicht dus er moet altijd gepoetst kunnen worden en is ook praktisch om handjes schoon te maken voor het eten.

Voor mezelf heb ik altijd mijn sleutelbos, portemonnee, bril en zonnebril in een brillenkoker en een tube Propolis crème bij me naast mijn fles water.

Als laatste kan mijn Beco kleuterdrager natuurlijk niet ontbreken. Kleine beentjes worden gegarandeerd moe en dan kun je mama’s rug op! De rugtas gaat dan naar papa, die blij is dat het deze keer geen knalroze is haha. En ben ik alleen dan draag ik de rugtas op mijn buik.

De Kipling City Pack Tropic Bloom is te koop bij Duifhuizen tassen koffers voor € 99,90.