Een pakje van Lovy krijgen is echt een feestje. Zo mooi dat ik het eigenlijk zonde vond het uit te pakken. Maar wat er in zit is nog veel mooier!

Lovy zilveren mama armband

Laura van Lovy.nl ontwerpt en maakt luxe zilveren mama- en kindersieraden. De naam Lovy is een samenvoeging van ‘lovely’ en ‘lucky’, liefdevolle sieraden vol geluk.

Toen mister Z net geboren was stonden haar creaties al hoog op mijn wenslijstje omdat ze zo uniek zijn en handgemaakt. Je ziet en voelt gewoon dat je kwaliteit in je handen hebt naast een prachtig uniek sieraad.

Slagletters

De letters op de massief zilveren bedels worden door Laura met de hand geslagen wat een speels effect geeft. Slagletters zijn erg populair omdat je vrijwel elk sieraad hiermee kan personaliseren. Het lijkt me wel een precies werkje omdat ze met een hamer en metalen stempels in het zilver geslagen worden. Bij Lovy kun je uit verschillende lettertypen kiezen.

In deze blog zie je een sterling zilveren 4 mm beads mama armband. Ik was blij verrast hoe sterk deze armband is. Natuurlijk moet je je peuter er niet hulkstyle aan laten trekken maar deze armband kan gelukkig een stootje hebben.

De zilveren beads zijn op staaldraad geregen en hebben een trekkracht van 20 kilo. Het slotje maak je vast aan een verlengkettingkje. Ik heb smalle polsen, je ziet hier de maat small met een armbandlengte van 18 cm waar de sluiting nog bij komt. De bedelarmband past mij ruim dus ik draag hem op de kleinste stand.

Bedelarmband met Swarovski

Ik koos voor twee zilveren bedels aan mijn mama armband. Het hartje met de naam van mijn peuter met achterop zijn geboortedatum. Wat ik erg fijn vind is de ruimte tussen de bedels zodat ze niet de hele tijd rinkelen haha.

Normaal draag ik weinig zilver en vooral 18-21 karaat goud. Dus ik wilde iets aan de armband zodat het toch bij mijn gouden ringen zou passen die ik dagelijks draag. De drie Swarovski kristallen van 6 mm zijn okergeel wat goed matcht. Toevallig was dat ook de kleur voor in november geboren kindjes.

Het ronde bedeltje heeft de tekst ‘Kun fayakun’. De fonetische Arabische zin voor ‘Wees en het is’. Deze tekst hadden wij op het geboortekaartje van Z en is voor mij een bijzondere herinnering omdat Z een onverwacht cadeau was.

De armband draag ik vrijwel dagelijks en ik krijg vaak complimenten. Vooral de combinatie met de Swarovski kristallen vinden mensen erg mooi. Zelf vind ik de kleine details aan de mama armband het mooiste.

Ben je benieuwd naar de volledige collectie van Lovy.nl? Kijk eens rond in de Lovy webshop of mail Laura om samen je eigen sieraad te ontwerpen.

Voor een sterling zilveren mama armband met bedels en Swarovski zoals ik in deze blog draag betaal je tussen de €80,- en €90,-.

Draag jij een mama sieraad?

Op dit artikel is een disclaimer van toepassing.