Toen ik in november 2016 mijn hijab ging dragen begon ook mijn zoektocht naar (web)shops met mooie hijabs. Ik heb een vrij specifieke smaak en hou van kwaliteitsstoffen, mooie kleuren en printjes.

Hidden Pearls

Toen ik benaderd werd door Hidden Pearls was ik dan ook gelijk enthousiast want wauw, dat is nog eens een assortiment hijabs. Sorry Nederlandse shops, maar de webshops in Engeland hebben een veel interessanter en uitgebreider assortiment dan hier hihi. De naam vind ik dan ook zeer toepasselijk want deze webshop staat vol met verborgen parels.

Ik mocht 2 hijabs uitzoeken om jullie te laten zien.

https://www.instagram.com/p/BkHdv9Dg1Bm/?taken-by=waymadi

Deze prachtige hijab heeft organza uiteinden met kleine steentjes. Perfect voor een feestje en ik droeg deze dan ook met ‘Eid ul Fitr. De stof is zacht en dun maar niet zo soepel als de fuchsia duotone hijab hieronder. Met een beetje oefening kun je deze heel mooi draperen. Het mooie van deze sjaal is dat de zachtroze tint in elke lichtval er anders uitziet en de hijab daarmee een echt sjieke uitstraling heeft.

Hij valt meer fluffy dan de soepele fuchsia hieronder omdat deze hijab van fijngeweven katoen is met organza op de uiteinden. Dat geeft hem meer volume waar ik persoonlijk wel van houd. Dan kan ik ook mooi plooien en laagjes maken.

De Deluxe Glitter Organza Hijab kost 12,99 GBP.

Volg je mij op instagram dan zie je vaker duo tone hijabs langskomen. Dit is een van mijn favorieten die ik wekelijks draag. Hij begint fuchsia en eindigt zachtroze. Is het duidelijk dat ik van roze hou haha? Hij is in het echt nog mooier dan op de foto. Ook prima geschikt voor een feestje maar voor mij is dit een daily hijab.

De stof is van superzachte viscose. Dit is een van de zachtste stofjes die ik heb. Ik vind hem perfect om wat kleur aan een rustige outfit toe te voegen. Ik hou enorm van kleur en deze past dus ook perfect bij mij.

De Ombre Hijab Pink & Peach kost 4,99 GBP.

Verzenden en aanbiedingen

De webshop Hidden Pearls mag je echt op je shoplijstje zetten. Ze verzenden ook vlot naar Nederland en vragen maar 4,99 GBP aan verzendkosten naar Nederland. Dat is echt geen geld.

Hidden Pearls heeft ook een actie lopen. Als je 4 hijabs koopt dan krijg je de 5e gratis en als je er 6 koopt dan krijg je er 2 hijabs gratis bij.

Vinden jullie het leuk als ik vaker hijab posts plaats?


Hidden Pearls hijabs

When I started wearing my hijab in November 2016 my search for (web)shops with my specific taste in hijabs also started. I am kinda picky about the fabrics and colours I’d like to wear and like good soft quality fabric, sparkling colours and prints.

Hidden Pearls

When Hidden Pearls approached me and I saw the assortment you can imagin my enthousiasm. ‘Cus wow did you see those hijabs! We ain’t got no webshop in Holland with good taste like they have haha. So the name Hidden Pearls is really relevant.

Hidden Pearls send me 2 hijabs to show you guys.

https://www.instagram.com/p/BkHdv9Dg1Bm/?taken-by=waymadi

The first one is a gorgous soft pink with organza ends and little rhine stones. A perfect fit for a party so I chose to wear this one at ‘Eid ul Fitr.

The fabric is thin and breathable cotton but not as supple and soft als the pink one below. It took me a little practise but this deluxe hijab is perfect for draping. The soft pink shade looks different in every light what gives the hijab a luxurious look.

The fluffness made me fall in love with it. The soft cotton gives it more volume and I love a little volume to drape layers and folds.

Buy the Deluxe Glitter Organza Hijab here for 12,99 GBP.

If you follow me on Instragram you must have noticed my love for ombre hijabs. This one became one of my faves and I wear it almost every week. It starts with fuchsia and ends with a peach tone. Is it obvious I like pink shades haha?

This hijab is in real life even brighter then on the picture. It’s also a perfect fit for a party but for me this is a daily hijab.

The fabric of the ombre hijab is super soft viscose. It’s one of the softest fabrics I own. I love to use it to add some happy colours to a sereen outfit. I love love love colour so this ombre is a must have.

Buy the Ombre Hijab Pink & Peach here for 4,99 GBP.

Shipping and shopping tips

If you haven’t added Hidden Pearls to you faves do it now haha! They ship fast and cheap to Europe for only 4,99 GBP which I find very reasonable.

My shopping tips: Hidden Pearls offers you free hijabs when you buy more. When you buy 4 hijabs you get 1 free. When you buy 6 hijabs you get 2 for free.

Would you like it if I post more hijab shopping blogs?

Op deze blog is een disclaimer van toepassing.