Dit jaar heb ik tientallen vrouwen mogen coachen naar een gezondere lifestyle door ketogeen, koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt te gaan eten. De reviews stromen binnen en wat heerlijk om ze te lezen!

In januari gaf ik live mijn lezing ‘Eet jezelf gezonder’ in Groningen. Eigenlijk was deze lezing de samenvatting van deze interactieve cursus.

Ik presenteer jullie dan ook met trots mijn online cursus ‘Eet jezelf gezonder’!

Eet jezelf gezonder!

Mijn doelstelling is dat elke vrouw toegang moet hebben tot kennis en handvatten die haar bijstaan in het vinden en onderhouden van een gezonde gebalanceerde lifestyle. De basis hiervan is voeden in plaats van vullen. Voeding dient niet alleen als (hoofd)brandstof. Je lichaam voeden is de basis van (islamitische) zelfzorg voor het grootste geschenk wat je hebt gekregen om te kunnen leven: je lichaam.

We besteden vaak veel aandacht in onze drukke levens aan het verzorgen en onderhouden van materiële zaken zoals een auto of je huis. Maar zorgen we ook goed voor ons lichaam? Je kan een auto niet vullen met water en verwachten dat deze rijdt. Waarom verwachten we dan van ons lichaam zo vaak dat het met de verkeerde brandstof goed functioneert?

Daarom startte ik vorig jaar met het geven van 1 op 1 coaching en ben ik sindsdien maandelijks volgeboekt! De bewuste keuze die ik maakte is om mijn lifestylecoaching als natuurvoedingsadviseur i.o. altijd online aan te bieden. Of je nou kiest voor ketogeen, koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt eten volgens de Sunnah, het is mogelijk om daar begeleiding bij te krijgen in de vorm die bij je behoeften past vanuit de comfort van je eigen huis.

De plannen voor coaching van een besloten en klein groepje heb ik dit jaar verder uitgewerkt tot dit programma vol waarde en kennis. Want met alleen voedingskennis kom je er niet. Jezelf een nieuwe lifestyle aanleren gaat met vallen en opstaan. Je lichaam en haar voedingsbehoeften leren (h)erkennen is ook een reis op zich.

Maar wat nou als je die eerste fase, die het lastigste is, niet alleen hoeft te doen?

Daarom wil ik maandag 4 januari 2021 heel graag starten met een klein groepje dames wat in 6 weken alle praktische handvatten krijgt om zichzelf gezonder te gaan eten maar ook leert hoe dit op de lange termijn als lifestyle vast te houden, hun gezin hierbij te betrekken en zichzelf gemotiveerd te houden.

Voor wie is de ‘Eet jezelf gezonder’ groepscursus?

De basis voor al mijn voedingscoaching is zelfzorg. Want dé motivatie om jezelf gezonder te gaan eten, dat ben jij. Als mens hebben we de plicht om goed voor onszelf te zorgen. Je lichaam voeden is daar de basis van. Vraag jezelf eens af: Ben ik met mijn voeding mezelf aan het vullen of aan het voeden? Mis ik de praktische steun en kennis om dit om te zetten in voeden in plaats van vullen?

Heb jij de wens jezelf gezonder te gaan eten?

Heb je al (talloze) pogingen gedaan om in balans te gaan eten?

Wil je afvallen of aankomen realiseren?

Val je steeds terug in je oude eetpatroon?

Wil jij leren wat je lichaam nodig heeft om gezonder te worden en te blijven?

Kun jij een of meerdere vragen met ‘ja’ beantwoorden?

Durf te kiezen voor zelfzorg en plan een gratis intakegesprek met mij in!

Heb je vragen over de cursus Eet jezelf gezonder? Voel je vrij ze te stellen. Wil je dat liever in een telefonisch gesprek doen zodat we gelijk even kennis kunnen maken? Neem hieronder contact met mij op en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.

[contact-form-7 id=”20275″ title=”Aanmelden intake”]

Meer weten? Lees hier alles over mijn unieke groepscursus ‘Eet jezelf gezonder’.