Wist jij dat Nederlanders op de keuken na, de meeste tijd doorbrengen in hun woonkamer? Dit is de plek waar je na een lange dag werken op de bank ploft om naar je favoriete tv-programma te kijken. Ook is dit de plek waar je doorgaans je visite ontvangt en waar je heerlijke avonden hebt onder het genot van het een of het ander. Ben jij momenteel op zoek naar nieuwe meubels voor je woonkamer, dan helpen wij je graag. Wij laten je zien wat de mogelijkheden zijn en ook hoe je kunt zorgen dat je een comfortabele setting in je woonkamer kunt creëren. 

Een comfortabel bankstel als basis

De woonkamer is meestal de plek waar je heengaat wanneer je even de boel de boel wilt laten. Een goed bankstel is daarom van het grootste belang. Wij adviseren je om eens door de collectie van Lowik Meubelen te gaan omdat je hier niet alleen de meest comfortabele banken kunt vinden, maar omdat hun meubels ook echte blikvangers zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van hun mooie Sofia hoekbank? Deze bank biedt plaats aan maar liefst vier / vijf personen maar je kunt er ook alleen languit op gaan liggen. Het fijne aan deze bank is dat je hem in de kleur kunt bestellen die jij het mooist vindt en bovendien kun je ook kiezen welk materiaal je voor je bank wilt gebruiken. Koop er ook nog een paar opvallende kussens bij en je hebt een heerlijk, comfortabele parel in je woonkamer staan. 

Losse fauteuils in je woonkamer

Als je bezoek hebt, is het niet prettig om allemaal op de bank te moeten zitten. Je zit dan bijna bij elkaar in de broekzak en dat leidt nooit tot goede gesprekken. Koop daarom ook altijd een of twee fauteuils. Bij Lowik kun je eens kijken naar een van de vele mooie draaistoelen. Deze stoelen zijn alles wat je nodig hebt om een comfortabele sfeer te maken. Kijk eens of je een mooie contrasterende kleur kunt vinden ten opzichte van je bank. Wil je juist voor eenheid gaan, dan is het aan te raden om een draaistoel te kiezen die het meest op jouw bank lijkt. Vind je het lastig om te kiezen? Neem dan gerust eens contact op met een medewerker van Lowik Meubelen. Deze helpt je graag bij het maken van een keus. 

Wel of geen tafel? 

Vroeger was het standaard om ook een tafel in je woonkamer neer te zetten. Tegenwoordig is een tafel slechts een optie en geen verplichting meer. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om met side tables te gaan werken. Hierdoor kun je je ruimte heel anders gebruiken en bovendien hou je meer ruimte over. Zie je dit echter niet zitten, dan kun je bij Lowik Meubelen ook terecht voor prachtige woonkamertafels.