Je zou bijna denken dat ik niet meer weet hoe een persoonlijke blog te schrijven, ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik dat voor het laatst heb gedaan. De werkelijkheid was dat ik er mentaal gewoon geen ruimte voor had.

A private life is a happy life zullen we het maar op houden. Want wanneer er een asshole (sorry not sorry voor je naamverbastering) probeert om je huwelijk, je leven en alles waar je plezier in hebt en zakelijk hebt opgebouwd te vernietigen ben je blij dat je niet elke scheet of je familie online staat. Dus helaas voor jou narcist. You messed with the wrong person.

Einde spreekbeurt en over naar leukere dingen. Op de achtergrond heb een aantal van mijn actieve projecten gepauzeerd of beëindigd. En natuurlijk ook ontzettend leuke nieuwe projecten gestart. Dus tijd voor een update? Echt wel!

Al mijn socials leven, maar ik ben het meest actief op Instagram. Mijn Facebook hou ik vooral aan om de fijne groepen van mijn Young Living team te kunnen lezen. Ik heb al talloze vragen gekregen of ik weer terug kom in mijn halal keto facebook groep, maar ik heb er voor nu simpelweg niet de energie voor om meerdere kanalen actief bij te houden.

Dus waar ben je nu mee bezig Madelon?

Ik heb nu voor meerdere toffe bedrijven de social media mogen runnen als social media manager en consulent.

Het afgelopen jaar heb ik gewerkt als webdesigner aan prachtige websites voor fantastische vrouwelijke ondernemers die mij ook weer inspireren en die binnenkort gelanceerd worden. Ik ben nog aan het puzzelen hoe ik dat vorm ga geven op Waymadi want vanaf de herfst ’23 ben ik beschikbaar voor 1, maximaal 2, vrouwelijke ondernemers die een website nodig hebben voor hun bedrijf.

Daarnaast ben ik nog altijd een trotse brandpartner (affiliate) van Young Living. Om Waymadi niet een mega platform te laten worden zal Purenaturetribe.nl in de loop van dit jaar of begin komend jaar online komen. Ben je benieuwd naar de Young Living producten of de zakelijke affiliate kant? Volg me dan vooral op Instagram, dat is voor nu de kortste weg om me daarover te benaderen.

Doe daar nog een paar privé projecten bij, onder andere wollen babydekentjes en sokken breien en onze huisdieren. Ik heb genoeg leuks om me mee te vermaken.

Want, vorig jaar heb ik samen met hubby een kippenhok gebouwd. Iets met de al langer bestaande wens voor een city homestead langzaam realiseren in onze lifestyle van gezonder leven. Een mini moestuin in raised beds heb ik naar komend jaar geschoven om mee te starten. Maar de lieve kippendames zijn er inmiddels al bijna een jaar, en jongens wat zijn ze LEUK! Ik val in herhaling, maar ook deze schatjes deel ik op Instagram.

Tot snel weer!

Madelon