De laatste week in Sudan helaas  :(( Wel hebben we veel lekkers gegeten :D

Van links naar rechts met de klok mee: yoghurtsalade, vermicellisoep, tomatensalade, sjatta (sambal), tarb (gekruide gehaktrolletjes met stukjes lamsmaag van de BBQ)

Homemade Boosj

Van links naar rechts met de klok mee: babaganough, gestoofde vis, sjatta, knoflookmacaroni, restje lamssoep

Van links naar rechts met de klok mee: soep (getrokken van het stuk schapennek ernaast), Dal’lah (dit vlees is gebruikt om soep van te maken en daarna ingesmeerd met kruiden en tomatenpasta en daarna gegrild in de oven), sjatta, restje stoofvlees.

Fattah. Er wordt soep getrokken van het vlees wat je ziet, brood en rijst met een tomatenazijnsaus overgoten en de soep erover, het vlees wordt gekruid en op de bbq gedaan. Ernaast staat sjatta.

Kamelenmelk! Gruwelijk lekker en voor mij echt een uitkomst aangezien ik niet goed op koemelk reageer ivm allergiën. Het is volle melk, maar smaakt niet vettig en zelfs wat lichtzoet, echt heerlijke melk zonder sterke bijsmaak en ontzettend gezond. Vanaf het moment dat we het in de winkel ontdekten klokte ik elke dag een flesje weg :P

Ontbijt in het vliegtuig. Ik had thee, pancakes met zoetig beleg erop, broodje met boter en jam, vers fruit en yoghurt die me veel te zuur was.

Ontbijt in het vliegtuig. Wayelz had koffie, roerei met wat groenten, broodje met boter en jam, vers fruit en yoghurt die hij ook te zuur vond :P

11 Comments
  1. Knoflook macaroni klinkt echt lekker! Ik vlieg binnenkort voor het eerst sinds jaren weer met KLM. Waarschijnlijk zijn de maaltijden nóg kleiner en viezer geworden, haha.

      1. Hihi.

        Afgelopen keer kregen wij toetjes waar mijn tanden gewoon van prikkelden. Zo zoet! Met Olympic Air daarentegen kregen we echt lekkere kip gerechtjes met rijst. Nouja, zolang het vliegtuig me maar naar mijn bestemming brengt.

  2. De tommatensalade ziet er ech heel lekker uit, eens wat anders dan alleen maar groen. WOW KAMELENMELK?! Dat lijkt mij echt heel vreemd. Oh, vliegtuigeten, dat vind ik nooit lekker. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.