De laatste week in Sudan helaas  :(( Wel hebben we veel lekkers gegeten :D

Van links naar rechts met de klok mee: yoghurtsalade, vermicellisoep, tomatensalade, sjatta (sambal), tarb (gekruide gehaktrolletjes met stukjes lamsmaag van de BBQ)

Homemade Boosj

Van links naar rechts met de klok mee: babaganough, gestoofde vis, sjatta, knoflookmacaroni, restje lamssoep

Van links naar rechts met de klok mee: soep (getrokken van het stuk schapennek ernaast), Dal’lah (dit vlees is gebruikt om soep van te maken en daarna ingesmeerd met kruiden en tomatenpasta en daarna gegrild in de oven), sjatta, restje stoofvlees.

Fattah. Er wordt soep getrokken van het vlees wat je ziet, brood en rijst met een tomatenazijnsaus overgoten en de soep erover, het vlees wordt gekruid en op de bbq gedaan. Ernaast staat sjatta.

Kamelenmelk! Gruwelijk lekker en voor mij echt een uitkomst aangezien ik niet goed op koemelk reageer ivm allergiën. Het is volle melk, maar smaakt niet vettig en zelfs wat lichtzoet, echt heerlijke melk zonder sterke bijsmaak en ontzettend gezond. Vanaf het moment dat we het in de winkel ontdekten klokte ik elke dag een flesje weg :P

Ontbijt in het vliegtuig. Ik had thee, pancakes met zoetig beleg erop, broodje met boter en jam, vers fruit en yoghurt die me veel te zuur was.

Ontbijt in het vliegtuig. Wayelz had koffie, roerei met wat groenten, broodje met boter en jam, vers fruit en yoghurt die hij ook te zuur vond :P