Tijdens ons weekendje weg in Eindhoven hebben we ons flink tegoed gedaan aan lekkernijen. Rodeo  is een Argentijns grillrestaurant waar we al een keer eerder hebben gegeten. Ik wilde dan ook graag een keer terug! 

We kozen beide voor een heerlijke schotel van gegrilde garnalen, paprika’s en uien met fajita’s. De pure smaak van de garnalen komt heel goed naar boven door het aardewerken pannetje waarin ze worden gebakken op de grillplaat. Ik ben erg kieskeurig als het op vis aankomt, maar dit zou ik zo nog een keer willen eten, al had het van mij wat pittiger gemogen :angel.

Natuurlijk mag een lekker potje kruidenboter met vers brood niet ontbreken. Ik vond het alleen jammer het geen stokbrood was haha. Dat heb ik liever dan een italiaanse bol die ik niet bij de rest van het eten vond passen.

We hadden er warme fajita’s bij, allebei een stuk röstitaart, guacamole, clotted cream en een licht pittige tomatensaus. Heerlijk. Dit moet ik gewoon nog eens zelf gaan maken :D