Drie jaar geleden waren we ook een lang weekend in Eindhoven. Een van de restaurants waar we toen heerlijk hebben gegeten is Soho. Toen gingen we voor de lekkere noodles, deze keer voor de sushi. En wat was het lekker…

…al was de afwerking wat minder. Bummer, net zoals het wat langzame personeel. Al bij binnenkomst word je niet eens verwelkomt en mag je zelf om de menukaarten vragen.

Het eten smaakte er gelukkig niet minder om. Verse vis en rijst, alleen vonden we beide de nori (zeewier) lichtelijk taai.

Ook de gefrituurde hapjes waren lekker, al vond ik ze vrij vettig en niet goed uitgelekt :$

Lekkere garnalen :hart

Naast de Nigiri Sake (bolletje rijst met plakje zalm, zie bovenste en onderste foto) was dit onze absolute favoriet. Gebakken zalm in een heerlijk soyasausje met sesamzaadjes. Yum Yum!

Wel een groot pluspunt vonden wij dat je lekker veel in een keer kon bestellen. Wij houden niet van wachten tussen de gangen door :angel

Soho Eindhoven heeft twee vestigingen. Wij zijn naar de vestiging aan de Jan van Lieshoutstraat geweest en aten voor het lunchtarief van €17,50 per persoon plus drinken. Voor meer informatie kijk je op de website van Soho Eindhoven.