8 augustus 2012.

Wat is er nou lekkerder dan groenten en fruit die net van het land af komen. Dankzij moeders ontdekte ik een bessenkwekerij zo’n 10 minuten van mijn huis. Spotgoedkoop, zeker als je naar de winkelprijzen kijkt. Een paar euro voor een kilo blauwe bessen. Dat is een smulfestijn wel waard ;) Er liggen nu nog een paar kilo in mijn vriezer te wachten tot ze opgesmikkeld worden. Mjam!

Voor de nieuwsgierigen: Blauwebessenbedrijf. En nu niet allemaal de bessen onder mijn neus wegkapen hè ;)

 

8 Comments
  1. Wow…. misschien moet ik maar verhuizen… hahaha :P Die dingen zijn in de supermarkt onbetaalbaar als je er veel van wilt eten en niet iedere ochtend uit moet tellen hoeveel je er neemt omdat ze anders zo snel op zijn en dat zonde is. ;-)

  2. Het was inderdaad bijzonder om ze zo dicht bij huis te ontdekken! :)
    Heerlijk om een voorraadje aan te kunnen leggen. Geniet ervan!

  3. Blauw bessen zijn super gezond, een echte anti-oxidant.
    Maar wel een tip: eet het niet te vaak, want ik kreeg er aanslag van op mijn tanden en moest er van de tandarts mee stoppen :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published.