19 augustus. En daar is hij dan. De beloofde foto van mijn khaleeji abaya. It was just waiting for me. Uitgezocht op draagbaarheid, want deze is ook uitermate geschikt voor alle bruiloften en feestjes ;) Kleding een keer dragen en daarna nooit weer is niet mijn stijl.

Het is ‘Eid ul Fitr, dus gingen we naar de moskee voor Salat ul ‘Eid, een speciaal gebed om het vasten af te sluiten en met een mooie lezing. Ik heb mijn hidjab op de khaleeji style gedragen, maar zonder de ‘kamelenbult’ aangezien ik dat geen gezicht vindt en veel te opvallend. Gewoon de haren eronder in een knot en een minibumb is al aanwezig. I know dit is niet mijn beste foto, maar in een rijdende auto gaat dat niet zo makkelijk XD.

Love de pins van Jorien. Ze passen er perfect bij. Ik koos daarnaast voor een contrastkleur, een mooie blauwe sjaal van de Veiledbeauty webshop die ik elke hidjabi kan aanraden. Nadia verkoopt prachtige kleuren en de kwaliteit is super.

Ja, de salat (het gebed) vindt gewoon plaats in de buitenlucht, al waren de binnenruimtes van de moskee ook vol. Heerlijk, ook gezien het warme weer en omdat dat gebruikelijk is. En nu ga je me vragen, waarom is het zo leeg? Wij zijn altijd (te) vroeg. Uit ervaring omdat het altijd druk druk druk is!

Mijn nieuwe slippertjes van de Invito. Ja 50% korting dan laat ik ze niet liggen ;) Volledig leer en ze lopen heerlijk :hart Maar wat was het warm, mijn voeten en handen begonnen spontaan vocht vast te houden. Nederland is wat dat betreft echt een land van extremen, of te warm of te koud. Op naar ‘Eid ul Adha! (slachtfeest).