Tinseltown Chocolate Cake

De meest verrukkelijke smooth chocoladecake die je ooit hebt gehad. Herinner je je die smaak? Vergeet hem, dat was junk. Dit is de allerallerallerlekkerste chocoladecake ever. Molten Chocolate Cake. Deeply chocolate, enrobed in chocolate and filled with a dark chocolate truffle. Served warm to unleash a rush of molten chocolate. Heaven. En dat witte daar links? American vanilla ice cream. Kan ik hier wonen?

Voorafgaand moet je natuurlijk niet vergeten een goede bodem te leggen voor dit lekkers.

Tinseltown Steak

Flame grilled rib eye steak met bbq-saus en mashpotato en mexican veggies (buiten beeld).

Tinseltown Double Chease Burger

New York style Double beef cheese burger gegrilled op houtskool en geserveerd met een geroosterd sesambroomdje met knapperige sla, gesneden tomaat, knapperige gefrituurde uitjes en Tinseltown saus. Patatjes en knoflookmayonaise maken het feest compleet.

En het leukste? Het eten bij Tinseltown is halal  :hart. Nou waar blijft die vestiging in Nederland? Schiet op!

Nieuwsgierig? Hier kan je het menu van Tinseltown en vestigingen vinden.