Courtney's kitchen_-7

Deze week geen recept online maar een foodhotspot die je echt eens moet bezoeken als je in Groningen woont of in de buurt zoals ik ;). Courtney’s Kitchen! Courtney Bonneau heeft een gat in de markt gevonden door in Groningen haar eigen Real American Bakery te beginnen met American comfortfood.

Jullie zijn gewend aan mijn foto’s van met liefde klaargemaakt homemade food uit huize B. en weten dat wij weinig buiten de deur eten. Het smaakt gewoon teveel 10 uit een dozijn en mist spice, oftewel ‘homemade with love’. Ik denk dat het genoeg zegt dat wij blijven terugkomen voor stukken pie van Courtney ;)
Zijn jullie klaar voor een foto overload? Ready, set…go!

Courtney's kitchen_-2-2

Hubby is een sweettooth. Mijn smaakpapillen zijn erg kieskeurig als het aankomt op zoete lekkernijen. Ik wil bij elke hap genieten van een volle maar gebalanceerde smaak. Even zwaaien naar de macarons!

Courtney's kitchen_-5-2

Mijn favoriet? De Carrotcake, hoog, moist en rijkelijk voorzien van (ik denk) roomkaasfrosting. Ik ga verder niet teveel babbelen, de foto’s zeggen al genoeg ;) Ga proeven! Verse ingrediënten die voor een volle smaak zorgen is wat je smaakpapillen willen, niet de fabrieksmeuk die in menig etenszaakje te verkrijgen is.

Courtney's kitchen_-5

De eerste stukken pie die we bij Courtney’s Kitchen haalden hebben het niet eens verder gered dan een iPhone foto voor Instagram haha.  Linksboven Pecan Pie (bevat bourbon kwamen we later achter), rechts twee stukken American Cheesecake (romig, rijk maar niet zwaar!) en links mijn grote liefde de Carrotcake.

Courtney's kitchen_-2

Gisteren haalden we Carrotcupcakes en Oreocheesecake. Hubby stond al te azen op het lekkers voordat ik klaar was met foto’s maken hihi. Herinneren jullie je Tinseltown in Birmingham nog? Sindsdien is hubby op zoek naar de echte American cheesecake en die hebben we gevonden bij Courtney!

Courtney's kitchen_-4

Oreocheesecake. Ik zeg het je nog een keer. OREOCHEESECAKE!

Courtney's kitchen_-6

Er is niet alleen genoeg plek in het zaakje om lekker te zitten (ook buiten!) en wat lekkers te eten, deze originele frisdrankjes zijn toch te leuk! Alleen al van de namen word je vrolijk.

Courtney's kitchen_-3-2

Het beschikbare assortiment van de dag kun je in de winkel vinden op dit originele bord. Wees er op tijd bij want op is op ;)

Voor de laatste nieuwtjes kun je Courtney’s Kitchen ook volgen op Facebook en daar vind je ook de eerstvolgende datum voor een Pancake Breakfast!

Courtney’s Kitchen is te vinden aan de Nieuwe Ebbingestraat 47 in Groningen.