Morning! Het is al weer zondag, tijd voor een nieuwe What Did We Eat!

vispizza albert heijn

Als hubby middagdienst heeft heb ik niet altijd de tijd om normaal te koken. Voor Z. heb ik altijd wel een bakje groenten en vlees of vis liggen. Voor mezelf kies ik dan vaak voor restjes van de vorige dag of deze lekker vispizza van Albert Heijn. Je kan hem in het diepvriesvak vinden bij de andere Excellent pizza’s. Ik doe er extra belegen kaas of oude kaas op en flink wat italiaanse kruiden en bak hem af. Smullen!

spicy chickennuggets

Spicy Chickennuggets! Kennen jullie deze nog? Ik plaatste het recept afgelopen februari online. Het is nog steeds een grote favoriet hier. Makkelijk te maken en ze zijn ontzettend lekker. Het geheim? Gebruik panko en neem geen kipfilet maar juicy kippendij! Klik op de foto om naar het recept te gaan.

sudanese foul

Sudanese foul. Soms eten we het dagen achter elkaar en soms weken niet. Foul is in landen als Sudan en Egypte zowel ontbijt als lunch als snacketen. Je kan het op straat kopen in zakjes zoals we hier een zak friet halen.

Favabonen zijn familie van de tuinboon maar niet hetzelfde. Op de foto zie je de Sudanese versie. Gekookt met tomaat en kruiden als komijn en daarna overgoten met sudanese sesamolie, bestrooid met fetakaas, gehakte (rode) ui en extra komijn.

Je eet foul met brood of gewoon met een lepel zoals ik graag doe haha. Powerfood noemen we dit!

cheesy chicken pizza

Cheesy Chicken Pizza. Zo lekker dat er twee plaatpizza’s doorheen vlogen. Lekker als snack maar ook als warme maaltijd met een salade erbij. Klik op de foto om naar het recept te gaan.

Wat was het lekkerste wat je van de week at?

Love Madelon