what did we eat

Ja daar issie weer. De Sudanese foul. Met volkoren pita’s en gebakken eieren deze keer. Ik heb via de social media van meerdere mensen de vraag gekregen hoe je Sudanese foul nou maakt dus dat recept komt er aan ;)

what did we eat

Mahshi kowsa met avocadosalade. Gevulde arabische courgette. De vulling bestaat uit gehakt, verse kruiden en smaakmakers en Spaanse paellarijst. Het wordt gaargestoofd in een smaakvolle tomatenbouillon. Deze vulling is ook te gebruiken voor het vullen van uien, aubergine, paprika’s en andere groenten die je uit kan hollen. Onze favoriet zijn deze kleine Arabische courgettes die wij bij Arabische of Turkse toko’s kopen.

what did we eat

Tja die avocadosalade. Hij blijft favoriet haha. Deze keer met wat groene paprika er in.

what did we eat

Lui ontbijt heet dit. Een sandwich met een likje Hellman’s mayonaise, halal kalkoenham, oude kaas en een gekookt eitje. Juicy komkommer van de Turkse winkel en knabbelen maar.

What Did We Eat Flashback

We gaan nu 4 jaar terug in de tijd. In 2011 plaatste ik het recept voor overheerlijke Appelkruimeltaart met banketbakkersroom. Nu het weer omslaat merk ik dat ook de belangstelling voor deze lekkernij plots omhoog schiet. Appelkruimeltaart

Appelkruimeltaart is makkelijk om te maken en ook de banketbakkersroom is easy peasy.

Wat was het lekkerste wat jij deze week at?