what did we eat 15

Deze What Did We Eat staat een beetje in het teken van fastfood haha. W. is erg goed in het maken van heerlijke shoarma. Wij halen shoarma die half kalkoen is en half lamsvlees. W. bakt die met extra kruiden en uien. Meestal eten we er rijst en salade bij. Deze keer hadden we zin in pitabroodjes, ijsbergsla en zelfgemaakte knoflooksaus. Heerlijk!

what did we eat 15-2

Lekker eten kan heel simpel zijn. Kippendijen die gestoofd zijn in het eigen vocht met wat kipkruiden en uien en tomaat. Gemixte pasta erbij die is roergebakken in olijfolie met komijn en bestrooid met fetakaas. Salade erbij en klaar. Wij noemen dit fastfood, maar eigenlijk is dit een best gezonde maaltijd haha.

what did we eat 15-3

Spicy chicken nuggets met patat, Hellmans mayonaise en ketchup. Echt te lekker gewoon. Patat bestrooien wij met zeezout en flink wat knoflookpoeder. Yummie!

what did we eat 15-4

Lui ontbijt. Toast met gesmolten geitenkaas met olijf en zongedroogde tomaat van De lekkerste kaas.

What Did We Eat Flashback

Gambakroketten

Deze week in de Flashback: Gambakroketten met Avocadomayonaise. Om maar even in de sferen van ‘fastfood’ te blijven haha. Zelf kroketten maken lijkt veel werk maar het valt echt mee, zeker wanneer je het verdeeld over 2 dagen.

Avocadomayonaise

De avocadomayonaise is een heerlijke dip voor deze kroketten maar kun je ook gebruiken voor ander lekkers.

Wat is het lekkerste wat jij afgelopen week at?

Love Madelon