Deze What Did We Eat staat een beetje in het teken van fastfood haha. W. is erg goed in het maken van heerlijke shoarma. Wij halen shoarma die half kalkoen is en half lamsvlees. W. bakt die met extra kruiden en uien. Meestal eten we er rijst en salade bij. Deze keer hadden we zin in pitabroodjes, ijsbergsla en zelfgemaakte knoflooksaus. Heerlijk!
Lekker eten kan heel simpel zijn. Kippendijen die gestoofd zijn in het eigen vocht met wat kipkruiden en uien en tomaat. Gemixte pasta erbij die is roergebakken in olijfolie met komijn en bestrooid met fetakaas. Salade erbij en klaar. Wij noemen dit fastfood, maar eigenlijk is dit een best gezonde maaltijd haha.
Spicy chicken nuggets met patat, Hellmans mayonaise en ketchup. Echt te lekker gewoon. Patat bestrooien wij met zeezout en flink wat knoflookpoeder. Yummie!
Lui ontbijt. Toast met gesmolten geitenkaas met olijf en zongedroogde tomaat van De lekkerste kaas.
What Did We Eat Flashback
Deze week in de Flashback: Gambakroketten met Avocadomayonaise. Om maar even in de sferen van ‘fastfood’ te blijven haha. Zelf kroketten maken lijkt veel werk maar het valt echt mee, zeker wanneer je het verdeeld over 2 dagen.
De avocadomayonaise is een heerlijke dip voor deze kroketten maar kun je ook gebruiken voor ander lekkers.
Die gambakroketten zien er heerlijk uit!!
Thanks Petra :D
Yummy heerlijk zo een fastfood weekje. Het lekkerste van afgelopen week, dan kies ik voor het fastfood dagje de visburgers met friet.
Visburgers <3 Die hebben wij ook lang niet gehad. Lekker Sarah!
Ik moet mezelf echt een keertje bij jou uitnodigen hoor, haha.
Je bent welkom :)
Jeetje wat ziet dat er allemaal heerlijk uit.
Het water loopt uit mijn mond
XO