op de waymadi eettafel week 1-4

We beginnen het jaar met een nieuwe titel voor de What Did We Eat blogs ;) Zoals je vast hebt gemerkt wordt Waymadi.nl langzaam tweetalig. Veel artikelen publiceren we ook in het Engels. Dat betekent ook dat een aantal titels van vaste rubrieken een Nederlandse of aangepaste naam moeten krijgen.

Na wat brainstormen met Tracy kwamen we uit op Waymadi Food. Dat omvat eigenlijk in breedste zin wat deze wekelijkse Foodblogs inhouden. We laten je zien wat wij eten! De hashtag #WaymadiFood gebruiken we op social media al een hele tijd. Eigenlijk was dit een vrij logische keuze.

Hierboven zie je een creamy pittige kerrieschotel met kippendij en groenten. Heerlijk met aardappelen of rijst en vooral snel klaar.

op de waymadi eettafel week 1-2-2

Hallo Kounava! Hubby was in een zoete mood de afgelopen weken en maakte dus weer Kounava. Dit gekke sliertjesdeeg vullen we met meerdere soorten nootjes, 2 soorten rozijnen en kokos. Overgieten met smaakvol suikerwater wat we volstoppen met limoen en goede suiker en smullen maar.

op de waymadi eettafel week 1-2

Ik ben aan het experimenteren gegaan met een nieuwe marinade. Dit zag er echt verrukkelijk uit maar mijn vaste merk Madame Jeanette Piccalilly heeft zijn recept veranderd en het smaakt dus niet zoals ik voor ogen had.

op de waymadi eettafel week 1-3

Kounava is heerlijk in melk. Normaal zou ik zeggen volle melk, maar met sojamelk smaakt het ook verdraaid goed.

op de waymadi eettafel week 1

Mister Z krijgt Kiezen. En dat is drama. Big drama. Dus na de zoveelste nacht met nauwelijks slaap waren we beiden niet van plan om nog in de keuken te staan. Halal kalfsspareribs it is!

Stiekem vinden wij het hartstikke leuk dat we regelmatig berichten krijgen dat jullie Waymadi recepten hebben gemaakt. Wanneer je op social media een foto plaatst met een van de Waymadi gerechten gebruik dan de hashtag #WaymadiFood zodat wij ook kunnen meegenieten ;).   

Love Madelon