waymadi food 2-2

Waymadi Food

Voor het opmaken van restjes zijn ovenschotels ideaal. Ik had wortels liggen waar ik even geen briljant idee mee had en besloot ze maar in een ovenschotel te verwerken. Gemarineerde kippendij erbij, limoen en de pittige marinade en hop de oven in. Lekker makkelijk en vooral heel erg lekker. Een vergelijkbare ovenschotel is deze Aardappel ovenschotel met juicy kippendij. Ik deed deze keer de aardappel alleen gekookt ernaast.

waymadi food 2-3

Pasta betekent hier in huis verse pasta. Vooral de lasagne is favoriet. Rundergehakt met verse tomatensaus, verschillende soorten kaas en het liefst nog gebakken aubergine erin. Afmaken met mozzarella en belegen kaas bovenop met wat italiaanse kruiden en smullen maar!

waymadi food 2-4

De laatste weken heb ik veel zin in brood. Italiaanse bollen om precies te zijn. Ik moet mijn tarwe intake beperken vanwege de borstvoeding dus als ik dan iets eet dan moet het ook gelijk echt lekker zijn hehe. Ik maakte een snelle tonijnsalade met een blikje tonijn op (olijf)olie, een potje pesto rosso (AH), wat Hellman’s mayonaise, zwarte peper, snufje knoflookpoeder en een beetje zeezout.

waymadi food 2-5

Afgelopen kerstvakantie hadden wij weer een gezellige eetdate met vrienden. Het eten was weer overheerlijk, indonesisch en sudanees eten gecombineerd. Maar zoals je ziet, ik heb pas achteraf een foto kunnen nemen haha. Iedereen had trek :P

waymadi food 2

Mijn moeder en ik zijn aan het experimenteren geweest met gluten- en tarwevrij brood. Deze mugcake met chocolava verzonnen we ter plekke en was best goed gelukt. Afgezien van het moment dat je een hap nam en besefte dat we de suiker waren vergeten hahahah. Gevalletje moederdementie in het kwadraat.

We krijgen regelmatig berichten krijgen dat jullie Waymadi recepten hebben gemaakt. Wanneer je op social media een foto plaatst met een van de Waymadi gerechten gebruik dan de hashtag #WaymadiFood dan kunnen wij ook meegenieten :D

Happy Sunday!

Love Madelon