Waymadi Shopt-2

Ken je dat? Een stuk of 100 concepten klaar hebben staan en dan vergeten ze af te maken. Waaronder ook dit artikel. Mijn intentie was dit artikel in januari online te zetten haha. Inmiddels is het maart *oops*.

Tracy woont natuurlijk in de UK. Dat maakt het voor mij makkelijker om regelmatig een doos vol boodschappen uit Engeland over te laten komen. Het assortiment aan gezond eten, helemaal voor kids, is daar veel groter dan hier en heeft meer merken die hier nog niet bekend zijn of qua assortiment in Nederland pas in de kinderschoenen staan. 

Volkoren pitabroodjes zonder onnodige toevoegingen heb ik hier in Nederland nog niet kunnen vinden. Ik bestel ze bij Asda (supermarktketen) en laat ze via Tracy naar mij sturen. In de diepvries blijven ze maanden goed en gebruiken we ze vaak wanneer we Sudanese Foul eten. Al zijn ze geroosterd ook echt heerlijk met gerookte zalm, babaganoush of garnalensmeerkaas.

Het merk Kiddilicious is hier favoriet bij Mister Z. Ik bestel er vaak veel van in een keer zodat ik hier thuis voldoende voorraad heb staan. Ik doe het niet om goedkoper uit te komen maar omdat de producten hier geen gelijke kennen in het Nederlandse verkrijgbare assortiment (biologische) kindersnacks. Er komt nog een uitgebreidere post over Kiddilicious online.

Waymadi Shopt-3

Goodies en Organix zijn beide in Nederland verkrijgbaar. De supermarkten hier hebben alleen niet het volledige assortiment. De aardbei rijstwafeltjes van Goodies heb ik hier bijvoorbeeld nog niet gevonden.

De garnalensmeerkaas die je vooraan ziet liggen heb ik ‘ontdekt’ toen we tijdens mijn zwangerschap een weekje bij Tracy waren. Zo lekker! Afkomstig uit Denemarken en hier een grote favoriet.

En dan komen we bij mijn theeliefde. Twinings! Twinings is hier moeilijk te krijgen of prijzig. Deze smaken zijn fruitthee. Geen cafeine of thee erin, puur fruit en kruiden. Echt heerlijk. Ik drink hier liters van weg. Inmiddels is de voorraad al weer bijna op haha.

Vinden jullie shoplogs leuk om vaker te lezen op Waymadi.nl?

Love Madelon