Foodie Flashback

De afgelopen maand zijn er meerdere lekkere blogs online verschenen voor de foodies! Omdat ze natuurlijk na een aantal dagen naar het archief ‘verdwijnen’ leek het me leuk jullie elke maand een update te gaan geven van alle recepten en interessante foodblogs die de afgelopen maand zijn gepubliceerd. Achter de schermen ben ik ook druk bezig met het updaten van de receptenpagina, die mag een stuk overzichtelijker van mij hihi.

We beginnen met de maand maart (en stiekem ook nog een paar van februari)!

Recepten van de maand Maart

Door op de namen van de recepten te klikken ga je direct naar het recept ;)

sudanese foul

Recept: Foul Sudani

Vegetarisch gerecht van favabonen. Vegan wanneer je fetakaas vervangt door vegan feta of helemaal weglaat. Gezond en simpel te maken.

#WaymadiFood Geroosterde Aubergine Babaganoush-3

Recept: Babaganoush ‘Sudanese Salatat Aswad’

Salade (of dip) van geroosterde aubergine. Makkelijk maar zo smakelijk!

#Waymadifood Rozijnenbroodjes-4

Recept: Rozijnenbroodjes

Heb je wel eens van ambachtelijke rozijnenbroodjes geproefd? Zo maak je ze lekker zelf!

_MG_3595+Logo 1000px

Recept: Verse Aardappelsalade met Tahina

Aardappelsalade is makkelijk om zelf te maken. Mijn versie maak je met tahin wat een frisse twist aan de aardappelsalade geeft. Al door meerdere lezers gemaakt en een groot succes bij de proevers :D

Blogs over Food in de maand Maart

Halalbox prime kalfsbiefstuk spitskoolstamppot en chimichurri-2

#WaymadiFood: Wij hebben de Classic Halal Box getest!

De Classic Halal Box is de enige foodbox die zowel halal is als de goedkoopste van Nederland. Wij waren er erg nieuwsgierig naar en hebben hem voor jullie getest! In het uitgebreide artikel lees je alles wat je wilt weten over de Halal Box.

Waymadi Shopt-2

Waymadi Shopt: #WaymadiFood uit UK!

Shoppen in andere landen geeft je een extra dimensie. Andere merken, andere smaken. Ik laat je zien wat ik regelmatig shop in de UK.

#Waymadifood Sudan

#WaymadiFood in Sudan

Wij waren dus op vakantie. Ik heb me helemaal uitgeleefd op foodgebied dus verschijnen er meerdere blogs over alles wat met food in Sudan te maken heeft. Gevaarlijk om te lezen op een lege maag ;)

#Waymadifood Sudan Syrian House-5

#WaymadiFood in Sudan: Syrian House

Aan de zoetekauwen heb ik natuurlijk ook gedacht ;) Syrian House is een van de bekendste banketbakkerijen in Omdurman. Nieuwsgierig wat voor lekkers ze daar graag eten? Lees dan vooral dit artikel ;)

Vakantie Sudan-0527

#WaymadiFood Sudan

Natuurlijk heeft mijn schoonmoeder ons een paar weken verwend met al haar lekkers. In dit artikel laat ik je niet alleen ons eten tijdens de reis zien maar ook alvast wat heerlijk eten van mijn schoonmoeder.

Madelon borstvoeding

Borstvoeding | Wat te eten?

Wanneer je zelf voor de productie van eten (moedermelk) zorgt moet je zelf ook goed eten. Ik vertel je in dit artikel wat ik graag eet om me fit te houden tijdens de borstvoedingsperiode!

Veel leesplezier met deze Foodie Flashback!

Love Madelon