#Waymadimoslimaswap

#WaymadiMoslimaSwap

Vorige week liep de WaymadiMoslimaSwap af. Afgelopen vrijdag was het tijd om de ontvangen goodiedozen uit te pakken en wat was dat leuk om te zien op Instagram. Natuurlijk wil ik jullie ook graag de doos laten zien die ik verstuurde en laat ik jullie de inhoud van de doos zien die ik van mijn swapmaatje kreeg.

We hebben een paar dagen naar de doos gekeken , wat zou er toch inzitten? Dat is het spannende, je geeft je swapmaatje een wensenlijstje maar wat de andere creatieve geest er van maakt blijft een verrassing. Ik heb een aantal weken kunnen nadenken over wat ik zou halen voor mijn swapmaatje. Ze houd ook van koken en bakken dus ik kon me helemaal uitleven.

https://instagram.com/p/00kbzirbsN/?taken-by=thewaymadicrew

Ik deelde op Instagram ook zelf wat sneak peeks voor mijn swapmaatje :P

https://instagram.com/p/00YZVLrbgp/?taken-by=thewaymadicrew

Stiekem vind ik het inpakken het allerleukste van de swap haha. Mister Z wilde ook meehelpen dus ging er steeds met mijn inpaklint vandoor haha. We hebben er samen een gezellige middag van gemaakt.

#Waymadimoslimaswap

Wat zat er in mijn Swap?

Het was echt een klein feestje om dit allemaal uit te pakken <3

Stefanie had er echt werk van gemaakt en is zowel mijn Instagram als de blog goed uit gaan pluizen om te kijken wat ik leuk zou vinden. Ze had er allemaal leuke briefjes bij gedaan wat ik erg vond om te lezen tijdens het uitpakken.

#Waymadimoslimaswap

Wat zat er allemaal in:

  • Een mooie kaart
  • Bananenchips en Cassavechips
  • Wat sample geurtjes voor de hubby
  • Een cadeaukaart van Wehkamp
  • Een CD met een hoofdstuk uit de Quran er op (Al Baqarah)
  • Kunst van haar zoontje <3
  • Een moeslaya (bidmatje) voor Mister Z
  • Een kinderboekje ‘Ik leer Salaat’ voor Mister Z
  • Een pak Pan maismeel met haar recept voor arepita
  • Surinaams zuurgoed, ingelegd fruit

Elk cadeautje met zorg uitgekozen, zo lief en leuk! De zakken chips gingen natuurlijk gelijk open tijdens het uitpakken haha. Ik ben ontzettend blij met mijn gekregen goodies <3.

Nieuwe Swaps

Het was voor The Waymadi Crew de eerste keer dat we een swap organiseerden. Het viel ontzettend mee wat er aan voorbereidend werk aan vooraf ging omdat we er al goed over na hadden gedacht.

Deze swap was alleen voor moslima’s en we hebben de inzendingen beperkt tot alleen Nederland. In de zomermaanden willen we de allereerste #WaymadiFoodSwap gaan organiseren. Daar kun je ook aan meedoen als je in het buitenland woont. Meer details zullen natuurlijk nog volgen.

Omdat deze #WaymadiMoslimaSwap zo’n groot succes was gaan we die later dit jaar nog een keer organiseren. Om precies te zijn, na de ramadan. Het gaat een feelgood goodies doos worden voor de grote ‘Eid, ‘Eid al Adha (het offerfeest en het grootste islamitische feest in het jaar). Ben je geïnteresseerd om aan een van de twee swaps mee te doen volg dan @TheWaymadiCrew op Instagram, daar zullen de aankondigingen ook gaan verschijnen.

Heb jij wel eens meegedaan met een swap?

Love Madelon