sunny oatmeal cookies

Heerlijke Lente Recepten

De afgelopen dagen plaatste ik al twee recepten, ik zit helemaal in mijn food vibe dus deel deze week ook nog vijf recepten die ik perfect vind om te maken tijdens het mooie lente weer! Geniet van deze heerlijke lente recepten om je dag nog zonniger te maken!

sunny oatmeal cookies

Sunny Oatmeal Cookies

De naam zegt genoeg toch ;) Sunny Oatmeal Cookies smaken verrassend fris en toch lekker zoet. De aardse smaak van de havermout is echt een perfecte combinatie met het frisse citroenrasp. Ik maakte ze ooit eens voor mijn collega’s en ze gingen schoon op! Ook voor de kleintjes zijn deze perfect. Mister Z knabbelt ze zo weg ;)

Het recept van de Sunny Oatmeal Cookies vind je hier.

dadel crunchies

Dadel Crunchies

Drie jaar geleden maakte ik deze heerlijke crunchies voor het eerst. Dadels vind ik zo lekker om in gebak en zoete snacks te verwerken. De Dadel Crunchies zijn makkelijk en snel te maken en smaken echt ontzettend lekker. Friszoet met een crunchy bite. Naast een groot glas koude Limoen Munt Limonade met Aardbei ultiem genieten in het zonnetje.

Het recept van de Dadel Crunchies vind je hier.

#waymadifood limoen munt aardbei limonade-4

Limoen Munt Limonade met Aardbei

Pure liefde in een glas bij warm weer. Ik denk dat ik dit weer ga zeggen wanneer het zomerweer aanbreekt. Deze moet je gewoon een keer geproefd hebben. Zoete aardbeien zijn nu al volop te krijgen op de markt dus sla je slag! Afgelopen week scoorde ik zelfs een doos vol limoenen (56 stuks) op de markt voor €3,50. Wij drinken de komende dagen dus liters zelfgemaakte limonade haha.

Het recept van de Limoen Munt Limonade met Aardbei vind je hier.

Colorful Salad

Kleurige Maaltijdsalade

Deze mag natuurlijk niet ontbreken. Niet alleen een perfect recept voor op de camping vond Vacanceselect maar ook heerlijk als afsluiter op een zonnige lentedag. Ik eet dit recept graag als lunch of wanneer ik haast heb. Meestal heb ik alle ingrediënten namelijk standaard in de koelkast liggen. Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn vinden wij hier thuis.

Het recept voor de Kleurige Maaltijdsalade vind je hier.

#waymadifood jalapeno kaasbrood

Jalapeño Kaasbrood

We gaan nog verder de Waymadi archieven in hehe. Dit jalapeño kaasbrood maakte ik vier jaar geleden voor het eerst. Nu ik een nieuwe keukenmachine heb zat ik mijn broodrecepten al te bekijken welke ik weer wil maken. Dit brood kost eventjes wat tijd omdat je ook het deeg helemaal zelf maakt. Maar wanneer je dit proeft ben je verslaafd ;)

Het recept van het Jalapeño Kaasbrood vind je hier.

Wat is jouw favoriete lente recept?