De vorige shoplog werd enthousiast ontvangen. Dus heb ik de afgelopen weken weer foto’s gemaakt van onze geshopte spulletjes!

stabilo woody's

De nieuwste aankoop voor mister Z. is een stel kinderpotloden. Het zijn mooie afgeronde dikke potloden die door Stabilo zelf Woody’s worden genoemd. Deze potloden zijn speciaal voor kleine kinderhandjes. Ze zijn zacht dus geven makkelijk kleur af.

Met een grote dikke punt die je ook met water kan mengen, dan heb je aqaurelverf. De kleur zelf is wasco dus ook veilig voor de hele kleintjes. In plaats van een waarschuwing dat dat de potloden niet geschikt zijn voor kinderen onder de drie jaar staat er alleen een waarschuwing om deze te bewaren onder de 30° zodat ze niet smelten.

Je hebt twee verpakkingen, ik kocht het setje van 10 stuks. Je hebt dan de kleuren rood, goud, roze, blauw, zwart, oranje, bruin, geel, groen en zilver. Ik betaalde bij Bruna € 16,45.

avent rietjes en bestek nijntje

De dreumes was toe aan eigen bestek. Ons gewone bestek was te groot en te scherp dus ging ik op zoek naar leuk kinderbestek. Nijntje doet het altijd goed dus bestelde ik dit leuke Nijntje kinderbestek bij MamaLoes Babysjop. Dit Mepal Nijntje bestekset heeft volledig afgeronde hoeken en kost € 8,95.

Dat was niet het enige wat ik bij MamaLoes kocht. De rietjes voor Zahed zijn rietjesbeker kan ik niet in een gewone stenen winkel vinden in onze woonplaats. Ik gebruik ze ook regelmatig als rietje op een zakje knijpfruit. Ze hebben namelijk een anti lek systeem waardoor je er alleen met zuigen wat uit krijgt. Zo’n extra setje met een klein raggertje kost € 6,49.

https://instagram.com/p/0QybDTrbja/?taken-by=thewaymadicrew

Wanneer zo’n zakje knijpfruit op de grond valt of dat meneer dreumes denkt ‘hier gaan we in knijpen’ heb je niet gelijk het halve zakje over de grond liggen. Of over de kleding van de dreumes of mama of papa ;)

biologische zakjes knijpfruit

En die zakjes knijpfruit waren vorige week in de Bonus bij de Appie dus sloeg ik even voorraad in haha.

dadels yogi yousef-2

Ik bestelde bij Biocare Online. De dadels van Yogi en Youssef stonden al een hele tijd op mijn boodschappenlijst. Dit is een doos van 3kg waarvoor je € 29,95 betaald. Ongeveer dezelfde prijs als je betaald voor medjoul dadels. Stiekem vinden wij deze sukkary dadels nog lekkerder! Ook bestelde ik natuurlijke tandpasta zonder fluoride voor mij en de grote meneer en ook de kleine meneer had nieuwe tandpasta nodig.

lovechock

Omdat we toch aan het bestellen waren deed ik er ook een paar LoveChocks bij. Ik vind ze niet goedkoop, maar ze zijn erg lekker haha. Zelfs de dreumes komt een stukje vragen zodra hij ziet dat ik deze aan het snoepen ben.

Kiddylicious

Voor mister Z. bestelde ik weer nieuwe voorraad van Kiddylicious. Mijn uitgebreide review van dit merk staat al online.

En andere nieuwe aanwinst is mijn moederfiets waar ik erg van geniet met dit mooie weer. Daar over in een volgende blog meer ;)

Love Madelon