Foodie Flashback

Foodie Flashback

Het is 1 mei! Tijd voor de Foodie Flashback met alle #WaymadiFood blogs van de maand april.

Recepten van de maand april

arepa reina pepiada

Arepa gevuld met Reina Pepiada

Lieve Tracy en ik delen niet alleen de Latijns Amerikaanse roots, ook onze liefde voor eten! Arepa zijn maisbroodjes die je naar eigen smaak kan vullen. Met deze Reina Pepiada vulling van kip en avocado scoor je altijd hoge ogen. Lees verder…

#waymadifood limoen munt aardbei limonade-4

Hallo Lente! Frisse Limoen Munt Limonade met Aardbei

Met het mooie weer krijg ik ook weer zin in lekker sapjes, smoothies en limonade. Mijn recept voor deze heerlijk dorstlessende limonade van limoen, munt en aardbei deel ik met je in dit artikel. Lees verder…

#waymadifood Kerrie Pompoen Soep

Kerrie Pompoen Soep

Soep gaat er hier altijd wel in. Pompoen is hier niet alleen geliefd in Antilliaanse pannenkoekjes, deze keer maakte ik een spicy soep! Lees verder…

sunny oatmeal cookies

5x Heerlijke Lente Recepten

Foodinspiratie is hier altijd welkom. Ik zette 5 recepten die ik graag maak met mooi weer in het zonnetje. Lees verder…

Jambalaya

Recept: Jambalaya

Een van de eerste recepten die ik ooit op deze blog plaatste. Jambalaya. Heerlijke rijst met groenten, kip en garnalen. Dansende smaakpapillen! Dit moet je een keer gegeten hebben. Lees verder…

Maisbrood #WaymadiFood

Recept: Hartig Maisbrood

Heb je ooit Savory Southern Cornbread geproefd? Niet? Dan wordt het tijd!  Lees verder…

Blogs over Food in de maand april

Sister Meeting-8

Zuster Meeting

Ik had een date met de allerliefste vriendinnetjes die voor mij zoals echte zussen zijn. Bij gezelligheid kan lekker eten natuurlijk niet ontbreken. Lees verder…

Kenwood Chef Premier KMC570

Dag Philips Keukenmachine, hallo Kenwood Chef Premier!

Mijn keukenmachine gaf er letterlijk de brui aan en wilde niet meer voor me aan het werk. Ik kan je vertellen dat een doorgebrande aandrijfmotor niet heel lekker ruikt. Yuk! Ik koos als vervanging een Kenwood Chef Premier. Lees verder…

Kiddylicious

Kiddylicious

Mijn favoriete merk als het gaat om kindersnacks! Gezond, geen junk erin en echt lekker. Ik bestel ze uit Engeland en laat je in dit artikel alle smaakjes zien die de dreumes (en wij) graag eten. Lees verder…

#waymadifood-3

Foodie Sunday #Waymadifood

Vrijwel elke zondag schrijf ik over (ons) eten wat op tafel lag in de stijl van mijn oude What Did We Eat blogs.

Lees de What Did We Eat van 5 april | Lees de What Did We Eat van 19 april

Madelon borstvoeding

Borstvoeding | Waarom ik kies voor langvoeden

Ik schreef weer verder in mijn persoonlijke serie over borstvoeding. Mister Z is bijna 18 maanden dus vond ik het tijd voor een artikel waarin ik uitleg waarom ik ervoor kies om lang borstvoeding te geven. Lees verder…

llb borstvoedingsketting

Borstvoeding | Auw, een Borstontsteking!

Elke (voedende) vrouw kan een borstontsteking krijgen. Ik kreeg er een toen wij op vakantie in Sudan waren. Hoe kwam ik er van af? Lees verder…

Al Housh Sudan #WaymadiFood-2

#WaymadiFood Sudan: Restaurant Al Housh

Eten in restaurant Al Housh zullen jullie vast niet snel doen. Of je moet nu in het vliegtuig stappen naar Khartoum ;) Het is een bijzonder restaurant, ik laat je het eten en de traditionele look zien. Lees verder…

Veel leesplezier met deze Foodie Flashback!

Love Madelon Post Signature