tinseltown_-2

Wanneer je in Birmingham bent kun je niet weggaan zonder naar Star City Centre te gaan. Je vindt er de lekkerste restaurants en fastfoodketens die allemaal halal zijn en genoeg keuze aan entertainment om er de hele dag door te brengen.

Voor alles wat Star City Centre te bieden heeft kijk je op starcitycentre.co.uk, ik wil jullie graag onze favorieten laten zien.

tinseltown_

Tinseltown

Bij ons vorige bezoek aan Tracy plaatste ik al een blog over het lekkers wat we bij Tinseltown aten. Deze keer hebben we er niet gegeten maar wel afgehaald.

tinseltown cheesecake

De New York Cheesecake riep ons vanuit Nederland al. Ik zou bijna hun keuken in willen duiken wat het geheim is van hun overheerlijke cheesecake. Die smaak heb ik nergens anders gegeten.

https://instagram.com/p/7zexXXLboo/?taken-by=thewaymadicrew

Mister Z ging knockout tijdens het wachten op al het lekkers.

https://instagram.com/p/72ZEpDrbtQ/?taken-by=thewaymadicrew

En ook Miss A besloot dat het genoeg was geweest voor de dag. Handje op de tas en snurken maar hihi.

tracy monster mayhem

Monster Mayhem

De grote liefde van de kinderen. Vergelijkbaar met Ballorig maar dan praktischer ingericht. In het midden een grote ruimte vol stoelen en tafels voor de ouders en daaromheen alle speelplekken. Omdat de ruimte in een cirkel is opgesteld was het makkelijk de kids in het oog te houden, of je eigen spullen wanneer je even met je kind meespeelt.

Binnen een halal snackbar, een beetje vergelijkbaar met KFC. We zijn hier meerdere keren geweest en het was elke keer een groot succes. De mama’s waren helemaal afgemat na een bezoekje. Mister E is al groot genoeg om lekker zelf te spelen. Mister Z en miss A hebben nog wat begeleiding nodig.

Z monster mayhem glijbaan

Ik vond het enorm leuk Z elke keer vooruit te zien gaan in wat hij durfde te doen. Uiteindelijk roetste hij zelf van de hoge glijbaan af. Dat vond mama toch wel stoer hehe.

De kinderdisco was ook erg geliefd. Even die pamperbillen shaken op de muziek haha. Er werden ook kinderfeestjes gehouden toen wij er waren. Sommigen waren alleen echt te luidruchtig.

Z monster mayhem

De Monster Mayhem crew is zeer vriendelijk en gaan leuk met de kids om. Mister Z besloot dat een van de meiden z’n persoonlijke maatje was en nam haar steeds op sleeptouw haha.

Over een paar dagen meer over Birmingham en het lekkers wat we aten…!