flapjacks

Stiekem vind ik het best interessant. Alle blogs over eten. Over gezond eten. Over minder gezond eten. Soms krijg ik wel eens de vraag of ik ook Healthy Food wil plaatsen. De recepten worden me zelfs aangeleverd ik hoef alleen maar op publiceer te drukken.

Ja dat gebeurt echt. Mails krijgen van bedrijven die content aan willen leveren en in ruil daarvoor even wat backlinks in het recept verwerken. Ze zijn altijd zeer stellig dat mijn lezers dat geweldig zullen vinden. Yeah right. Toen ik deze blog begon heb ik mezelf altijd voorgenomen mijn eigen content te maken.

madelon jbco

Ik ben een Foodie.

Eten en het klaarmaken daarvan is mijn passie. Ik ben een lekkerbek die geniet van proeven, van het koken zelf, van lekker eten en van gezelligheid. En of daar nou het stickertje ‘Healthy’ op te plakken valt of niet dat maakt me weinig uit. Lekker eten is in mijn opinie namelijk ook gezond eten. Een gerecht moet voor mij in balans zijn. Niet alleen qua smaak, ook de ingrediënten. Groenten en salades zijn hier vastgeroest aan de warme maaltijden. Het hoeft allemaal niet overdreven gezond te zijn.

Tony's Chocolonely kers meringue

Volle smaak. Dat is mijn hoofddoel wanneer ik kook. Ik wil de ingrediënten proeven die ik heb gebruikt. Ik begrijp ook echt niet dat mensen kunnen koken met pakjes. Sorry als je dat lekker vindt maar dat is geen eten. Verse ingrediënten hebben al zoveel smaak dat je al die smaakmakers en smaakversterkers uit een zakje echt niet nodig hebt.

Ik ben gewend aan koken zonder allergenen en probeer ook die recepten en alternatieven met jullie te delen. Mocht je een verzoekje hebben, stuur me een berichtje of laat een reactie achter. Ik vind het altijd leuk nieuwe dingen te proberen.

Ooit ben ik begonnen met het wekelijks delen van onze maaltijden. Inmiddels deel ik met veel liefde mijn (onze) succesrecepten op deze blog. Waymadi is voor mij ook mijn eigen online kookboek geworden zoals je op de receptenpagina kan zien haha.

Ik blijf het leuk vinden afwisselend te schrijven over onderwerpen maar blijf altijd terugkeren naar de foodartikelen.

Ben jij een Foodie?