Win een Little Tikes Crawl ‘n Pop Turtle!

Crawl 'n Pop Turtle
Van het merk Little Tikes heb je de Catch me Crabbie al langs zien komen. Vandaag gaan we een ander speeltje uit de Lil’ Ocean Explorers collectie weggeven: de Crawl ‘n Pop Turtle!

Crawl Pop ‘n Turtle

Deze schattige schildpad daagt met verschillende blokjes je kleintje uit tot actie. De blokjes bestaan uit een ster, een vierkant, een driehoek en een rondje.

De schildpad zigzagt door je woonkamer met een leuk deuntje terwijl je kindje de blokjes in de juiste gaten stopt. Zitten ze er allemaal weer in? Dan ploppen ze er zomaar weer uit! Met alle blokjes weer op de grond kan het spel weer beginnen. Niet alleen voor de kleintjes die net kunnen kruipen is dit een leuk speeltje, Mister Z heeft ook veel plezier met ‘Padje’.

Crawl 'n Pop Turtle

De blokken zijn ook een goede oefening om kleuren en vormen te leren herkennen. Met mister Z vragen we hem steeds specifiek om een blokje. Bijvoorbeeld de rode, of de vierkante. Mister Z is 2 en begrijpt dit. Zo blijft het voor hem niet alleen bij de blokjes op de juiste plek zetten en ‘Oh oh!’ roepen wanneer de blokjes plots weer van de schildpad af vallen. Je kan het zo uitdagend maken voor je kleintje als je zelf zou willen.

De Crawl Pop ‘n Turtle is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Adviesprijs € 22,99 en onder andere te koop via Bol.com.

Crawl 'n Pop Turtle

Winactie

Wil jij deze leuke schildpad voor je kleintje winnen? Laat dan snel een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres. Ik zou het heel leuk vinden als je dit artikel deelt op je social media, maar het is niet verplicht.

Meedoen kan tot en met woensdag 16 december 2015. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar. Reageert deze niet binnen 2 dagen dan kies ik een nieuwe winnaar uit. 

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliatie link.
16 Comments
  1. Salam lieverd

    Ik heb zelf ook een zoon van 2 jaar en het leek me zo leuk om hem dit kado te doen.Hier zal hy zo graag mee spelen en stiekem vind ik het super omdat het toch ook educatief is en als mama wil je je kleine toch zo veel mogelijk leren groeien op zoveel mogelijk vlakken.
    Hopelijk hoor ik nog wat van je, mn kleine prins wacht spannend af. Groetjes X

  2. Ik doe gewoon schaamteloos mee hoor. De echte schildpadden zitten bij oma in winterrust en I. vindt het heel mooi om ze door de aquaria te zken zwemmen. Denk dat alleen dit plastic exemplaar de klappen (op het glas) wat meer aankan. Raken die andere exemplaren toch een beetje van overstuur ;) Zo (o)ma zo (klein)zoon, met de turtles. X

  3. Leuk! Ik doe graag mee met de actie. Wellicht ben ik er een beetje vroeg bij, want ik ben momenteel 5,5 maand zwanger, onze eerste (een jongetje) wordt geboren in april. Maar ach, totdat hij er straks zelf mee kan spelen staat het natuurlijk ook leuk op de kinderkamer. Ik vind het erg leuk om nu al spulletjes en speelgoed uit te zoeken voor straks, het liefst iets wat niet alleen maar leuk is maar ook een beetje educatief en goed voor de ontwikkeling. Gelukkig zijn blogs zoals de jouwe heel handig om wat meer te weten te komen over dit soort producten!

  4. Oooh super leuk. En van die vrolijke kleuren en leerzaam speelgoed. Mijn mannetje is bijna 9 maanden oud en loopt een beetje achter op zijn fysieke fases. Wil niet op zijn buik liggen en kruipen zit er voorlopig nog niet in. Hopelijk brengt deze geweldige schildpad hem wel de stimulans om wat langer op zijn buikje te liggen en te gaan kruipen. Zo niet leert hij hier toch weer van met de juiste vormpjes en kleuren te spelen dus hoe dan ook gegarandeerd speelplezier.

  5. Super leuk. Hier wil mijn dochtertje wel mee spelen hoor. Mijn kleine dierenvriendinnetje. En ze is dol op kleurtjes en vormpjes. Lekker leergierig dus het ideale speelgoed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.