Crawl 'n Pop Turtle
Van het merk Little Tikes heb je de Catch me Crabbie al langs zien komen. Vandaag gaan we een ander speeltje uit de Lil’ Ocean Explorers collectie weggeven: de Crawl ‘n Pop Turtle!

Crawl Pop ‘n Turtle

Deze schattige schildpad daagt met verschillende blokjes je kleintje uit tot actie. De blokjes bestaan uit een ster, een vierkant, een driehoek en een rondje.

De schildpad zigzagt door je woonkamer met een leuk deuntje terwijl je kindje de blokjes in de juiste gaten stopt. Zitten ze er allemaal weer in? Dan ploppen ze er zomaar weer uit! Met alle blokjes weer op de grond kan het spel weer beginnen. Niet alleen voor de kleintjes die net kunnen kruipen is dit een leuk speeltje, Mister Z heeft ook veel plezier met ‘Padje’.

Crawl 'n Pop Turtle

De blokken zijn ook een goede oefening om kleuren en vormen te leren herkennen. Met mister Z vragen we hem steeds specifiek om een blokje. Bijvoorbeeld de rode, of de vierkante. Mister Z is 2 en begrijpt dit. Zo blijft het voor hem niet alleen bij de blokjes op de juiste plek zetten en ‘Oh oh!’ roepen wanneer de blokjes plots weer van de schildpad af vallen. Je kan het zo uitdagend maken voor je kleintje als je zelf zou willen.

De Crawl Pop ‘n Turtle is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Adviesprijs € 22,99 en onder andere te koop via Bol.com.

Crawl 'n Pop Turtle

Winactie

Wil jij deze leuke schildpad voor je kleintje winnen? Laat dan snel een reactie achter onder dit artikel met een geldig e-mailadres. Ik zou het heel leuk vinden als je dit artikel deelt op je social media, maar het is niet verplicht.

Meedoen kan tot en met woensdag 16 december 2015. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar. Reageert deze niet binnen 2 dagen dan kies ik een nieuwe winnaar uit. 

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliatie link.