Dunk 'n juggle seal
Misschien heb je de Catch me Crabbie winactie gemist. Niet getreurd, de winactie van de Crawl ’n Pop Turtle loopt ook nog, dus vergeet niet daar ook mee te doen. Vandaag de laatste winactie van de Little Tikes Ocean Explorer’s collectie: De Dunk ’n Juggle Seal!

Dunk ’n Juggle Seal

Deze vrolijke zeehond werd door hubby gelijk omgedoopt tot de ‘basketbal zeehond’. Het Little Tikes speeltje heeft drie balletjes waarmee je kan basketballen.

Wanneer je kindje een van de kleurige balletjes in het mandje gooit, gaat de zeehond juichen en klappen met zijn vinnen. Er wordt een vrolijk muziekje gespeeld en de bal wordt langs de glijbaan naar beneden gerold zodat je kindje er achter aan mag. Zo kan het spel lang doorgaan.

Dunk 'n juggle seal

Kleinere kindjes zullen waarschijnlijk snel op de vrolijke deuntjes afkomen. Dat de balletjes in het mandje gegooid moeten worden is een goede oefening voor de hand- oogcoordinatie.

Mijn zoontje van 2 vond het het leukste alle drie de balletjes tegelijk in het mandje te droppen. De zeehond ‘jongleert’ de ballen via de glijbaan weer weg en dat betekent een boel renplezier. Want waar is het balletje toch heen gegaan?

De Dunk ’n Juggle Seal is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Met een adviesprijs van €24,99 is de Little Tikes Dunk ’n Juggle Seal verkrijgbaar bij onder andere Bol.com.

Dunk 'n juggle seal

Winactie

Wil jij deze leuke Dunk ’n Juggle Seal voor je kleintje winnen? Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel met een geldig e-mailadres. Wel zou ik het heel lief vinden als je dit artikel ook zou willen delen op je social media.

Meedoen kan tot en met zaterdag 19 december 2015. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar. Reageert deze niet binnen 2 dagen dan kies ik een nieuwe winnaar uit.

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliatie link.
23 Comments
  1. Wat een leuk speelgoed!! Mijn zoontje van 1.5 jaar zou dit prachtig vinden :) ik geniet erg van je website. Bedankt voor de tijd en liefde die je in je posts steekt!

  2. Wat een leuk ding! Mijn zoontje van 2 zou hem ook geweldig vinden. Hij is zelf ook een stuiterbal en zou het leuk vinden om continu al die ballen te moeten ophalen

  3. Wat een gaaf speelgoed! Ik denk dat mijn kleintje helemaal blij wordt van het klappen en de muziekjes :) Ze is gek op geluid! En dat het ook nog eens goed is voor haar ontwikkeling vind ik ook heel belangrijk. Ik zou hem graag aan mijn kleintje (Tessel heet ze) willen geven voor kerst! :)

  4. Whoehoe super leuke winactie!Graag wil ik winnen voor mijn zoontje (Vince) en mijn gastkindjes!!! Dat zijn een hoop blije kindjes. En hij ziet er zo super leuk uit!

  5. Leuk leuk. Doe graag mee voor mijn zoontje liam van 8 maanden die hier vast en zeker veel speelplezier aan zal beleven. Kruipen wil nog niet lukken. Hij ligt ook niet graag op zijn buikje. Hopelijk komt hij met dit mooie speelgoed in actie en gaat hij achter de ballen aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.