Dunk 'n juggle seal
Misschien heb je de Catch me Crabbie winactie gemist. Niet getreurd, de winactie van de Crawl ‘n Pop Turtle loopt ook nog, dus vergeet niet daar ook mee te doen. Vandaag de laatste winactie van de Little Tikes Ocean Explorer’s collectie: De Dunk ‘n Juggle Seal!

Dunk ‘n Juggle Seal

Deze vrolijke zeehond werd door hubby gelijk omgedoopt tot de ‘basketbal zeehond’. Het Little Tikes speeltje heeft drie balletjes waarmee je kan basketballen.

Wanneer je kindje een van de kleurige balletjes in het mandje gooit, gaat de zeehond juichen en klappen met zijn vinnen. Er wordt een vrolijk muziekje gespeeld en de bal wordt langs de glijbaan naar beneden gerold zodat je kindje er achter aan mag. Zo kan het spel lang doorgaan.

Dunk 'n juggle seal

Kleinere kindjes zullen waarschijnlijk snel op de vrolijke deuntjes afkomen. Dat de balletjes in het mandje gegooid moeten worden is een goede oefening voor de hand- oogcoordinatie.

Mijn zoontje van 2 vond het het leukste alle drie de balletjes tegelijk in het mandje te droppen. De zeehond ‘jongleert’ de ballen via de glijbaan weer weg en dat betekent een boel renplezier. Want waar is het balletje toch heen gegaan?

De Dunk ‘n Juggle Seal is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Met een adviesprijs van €24,99 is de Little Tikes Dunk ‘n Juggle Seal verkrijgbaar bij onder andere Bol.com.

Dunk 'n juggle seal

Winactie

Wil jij deze leuke Dunk ‘n Juggle Seal voor je kleintje winnen? Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder dit artikel met een geldig e-mailadres. Wel zou ik het heel lief vinden als je dit artikel ook zou willen delen op je social media.

Meedoen kan tot en met zaterdag 19 december 2015. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar. Reageert deze niet binnen 2 dagen dan kies ik een nieuwe winnaar uit.

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliatie link.