Waymadi.nl youtubekanaalDo more of what makes you happy.

Een van de doelstellingen die ik vorig jaar voor mezelf maakte en zeker voor Waymadi.nl  toe wil passen. Surprise surprise… Waymadi op Youtube is een feit!

Waymadi.nl op Youtube

De afgelopen weken heb ik 3 korte receptenfilmpjes online gezet. Ik hoop dat ik elke maand een of meerdere filmpjes in full HD op kan nemen voor jullie. Niet alleen receptenfilmpjes, maar ook reviews lijken me leuk om te filmen en wie weet ga ik ook wel eens vloggen.

https://youtube.com/watch?v=sN7eorAn4oI%26t

De afgelopen jaren heb ik al zo vaak de vraag gekregen of ik ook recepten wilde gaan filmen. Eerst leek me dat helemaal niks, maar nu ik een beetje overweg kan met iMovie en goede camera’s heb om mee te filmen ben ik toch overstag gegaan. Stiekem is het hartstikke leuk om te doen! Kom maar door met dat mooie weer. Scheelt mij weer gesleep met lampen haha.

https://youtube.com/watch?v=5pyuzuApLSY%26t

Ook de aanschaf van een Airfryer levert leuke resultaten op. Geniaal apparaat dit. Ik ben van alles aan het uittesten en tot nu toe is er nog niets mislukt. Een unicum! Liefde dus. Hebben jullie belangstelling voor meer Airfryer recepten?

Momenteel ben ik bezig met een filmpje van een van de lekkerste zoetigheden op mijn blog… Beginnend met een ‘B’ en eindigend op ‘aklava’ hihi. Mocht je verzoekjes hebben voor de filmpjes van Waymadi op Youtube deel ze dan met me.

Don’t worry, ik hou er zelf niet van als er op een blog meer filmpjes dan tekst staan. Volledig begrip als je dat zelf doet, maar dat is niks voor mij. Ik blijf een schrijfster ;)

Helpen jullie mij aan de eerste 100 abbonees zodat ik mijn kanaalnaam vast kan leggen? Wanneer je je abonneert op het Waymadi Youtubekanaal krijg je bij elke nieuwe video ook automatisch een melding. Yay!