Hoe maak je het leren van de islamitische gebruiken voor kids zo leuk mogelijk? Of ben je een bekeerling en ben je nog volop aan het leren? Deze muurstickers voor de kleine en grote wassing zijn perfect als overzichtelijk geheugensteuntje.

Wudu muurstickers

De unieke wudu muurstickers zijn ontworpen en worden stuk voor stuk handgemaakt door Mirjam’s Work & Design. Elke stap wordt duidelijk en overzichtelijk afgebeeld.

Deze supercreatieve duizendpoot bedrukt ook kleding en andere hebbedingen, maar kan ook heel mooi schilderen en ontwerpen. Zo heeft zij ook onze prachtige ‘Bismillah’ muurschildering gemaakt. Je ziet wat glans op de foto dankzij de prachtige metallic koperen kleur. Wanneer het zonlicht er op valt ziet het er werkelijk prachtig uit.

Op de foto zie je de wudu muurstickers onder de muurschildering, dat is in het echt natuurlijk niet zo. Je kan de stickers in je badkamer plakken bij de kraan zodat ze makkelijk zichtbaar zijn.

Mocht je een wc in je badkamer hebben dan zie je hier de aangepaste Wudu stickers. Bij de stappen ‘intentie’ en ‘shahada’ is de tekening verkort naar alleen woord. Je wordt hier altijd op geattendeerd bij het plaatsen van een bestelling.

De stickers zijn in twee versies te krijgen. Een met een meisjes figuurtje en een met een jongens figuurtje. Je kiest de kleur die je wil via een kleurenkaart.

Niet op de foto’s te zien maar ook te bestellen zijn de Ghusl muurstickers. Net zoals de Wudu muurstickers laten ze stapsgewijs de handelingen zien. Ideaal als je het mij vraagt. Ook heeft Mirjam kleine wuduboekjes ontworpen voor jongens en meisjes. Zo heb je de keus in wat jou het meest praktische lijkt.

Wat kosten de muurstickers?

Voor een setje Wudu muurstickers of Ghusl muurstickers betaal je €10,- exclusief verzendkosten. Een heel redelijke prijs. Je krijgt namelijk muurstickers van zeer sterk kwalitatief en kleurvast vinyl. Zolang je er niet met agressieve schoonmaakmiddelen overheen gaat blijven ze 7 tot 10 jaar mooi en stevig op je muur geplakt.

Deze week heb ik ook lekker ingeslagen bij Mirjam voor mijn Ramadan goodies aan (kinder)boeken en versieringen. Mirjamswork.nl is een webshop om op je lijstje te zetten voor je zoektocht naar ‘Eid cadeautjes!