Ik ben een enorme theeleut. Meestal drink ik een of twee liter op een dag weg. Mijn collega’s op werk weten al dat ik een thermoskan naast me heb staan met per dag verschillende smaken haha. Maar die kan moet en zal leeg. Heerlijk, warme thee. Momenteel heb ik een aantal favorieten en ben ik heel nieuwsgierig naar die van jullie! Want nieuwe soorten thee ontdekken en proeven, dat vind ik helemaal geweldig.

Mijn faves van dit moment:

 • Pickwick Caramalized Pear – Een heerlijke thee met lekkere stukjes caramel, een beetje kaneel en peer. Heel heel lekker!
 • Lipton Russian Earl Grey – Earl Grey, maar dan met een twist. Deze thee heeft als extraatje lekkere citrusschilletjes erin die zorgen voor een speciale en hele rijke smaak.
 • Lipton Peach & Mango – Need I say more? Perzik en Mango is gewoon een topcombinatie.
 • Sudanese thee (Sjai) – Engelse thee, maar dan de Sudanese versie, deze thee is niet zwart maar heeft een dieprode tot bruine kleur. Heerlijk rijk van smaak. Je maakt het iets anders klaar dan de thee die wij kennen, want deze thee moet gekookt worden. Ik heb daar een heel schattige theepot voor.

Wat zijn jullie theefavorieten?

22 Comments
 1. Whoei, we hebben dezelfde thee-‘smaak’! Ik ben zelf op het moment nu ook echt helemaal gek op Caramelized Pear, maar daarnaast blijven Minty Marocco, South African Honey Bush en Groene Thee favorieten. <3

 2. Leuk!!

  Ik ben smorgens een koffieleut (al drink ik bij het ontbijt een flinke mok thee) en na 12.00 uur drink ik meestal alleen maar thee. Earl Grey, jasmijn, munt en die nieuwe Caramelized thee vind ik het lekkerste. Ik heb zo’n ouderwetse theepot, zo’n RVS die de thee lang warm houdt.

 3. Ik ben ook een ontzettende theeleut, al red ik de 2 liter per dag denk ik niet hoor ;) Toch zijn het zeker zo’n zes grote theeglazen per dag :)

  Momenteel zeer favoriet:
  * Pickwick Caramelised Pear
  * Pickwick Apple
  * AH Strawberry Jasmine

  Die laatste is m’n recentste ontdekking en hij is echt heerlijk :D

 4. Mmmm thee…. ^^ Mijn favorieten? Van Teabar: Rooiboswandeling, White Delight, Rose Deluxe (is er niet meer helaas), Bananarama, Fruity fairytale. Van Yogi Tea de Choco versie, Twining Voyage: Brazilian Baia, jasmijnparels van de websshop Qingtea en David Rio Chai Vanilla. Sorry, ik kan de lijst echt niet korter maken, hahahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.