Ik ben een enorme theeleut. Meestal drink ik een of twee liter op een dag weg. Mijn collega’s op werk weten al dat ik een thermoskan naast me heb staan met per dag verschillende smaken haha. Maar die kan moet en zal leeg. Heerlijk, warme thee. Momenteel heb ik een aantal favorieten en ben ik heel nieuwsgierig naar die van jullie! Want nieuwe soorten thee ontdekken en proeven, dat vind ik helemaal geweldig.

Mijn faves van dit moment:

  • Pickwick Caramalized Pear – Een heerlijke thee met lekkere stukjes caramel, een beetje kaneel en peer. Heel heel lekker!
  • Lipton Russian Earl Grey – Earl Grey, maar dan met een twist. Deze thee heeft als extraatje lekkere citrusschilletjes erin die zorgen voor een speciale en hele rijke smaak.
  • Lipton Peach & Mango – Need I say more? Perzik en Mango is gewoon een topcombinatie.
  • Sudanese thee (Sjai) – Engelse thee, maar dan de Sudanese versie, deze thee is niet zwart maar heeft een dieprode tot bruine kleur. Heerlijk rijk van smaak. Je maakt het iets anders klaar dan de thee die wij kennen, want deze thee moet gekookt worden. Ik heb daar een heel schattige theepot voor.

Wat zijn jullie theefavorieten?