Een nieuw sushi restaurant in Groningen, Sushi Mall. Dat moest natuurlijk worden uitgetest ;) Het concept is simpel. Per gang mag je per persoon 5 keuzes maken. Het aantal gangen is heeft geen limiet, zolang je binnen de 2 en half uur blijft. Daarna heb je nog een half uur voor een toetje en een afsluitend drankje. 

We hebben een voorkeur voor zalm, dat lijkt me duidelijk haha. De vis is lekker vers, keurig gesneden en je krijgt geen hompen rijst, wat zeker een pluspunt is. Afgelopen maandagmiddag hebben wij hier heerlijk gelunched. Het ‘lunchtarief’ tussen 12 en 16 uur is € 17,50 p.p. plus drinken en dat is echt niet duur voor de kwaliteit die je krijgt. Na 16.00 uur betaal je het normale tarief.

De bediening is zeer vriendelijk en we hebben ook de chef nog even een handje kunnen schudden en hem een compliment kunnen geven voor zijn heerlijke werk. Het was erg rustig op maandagmiddag, maar ik hoor van velen dat het ‘s avonds altijd druk is. Ook was het geen probleem dat wij in een nogal snel tempo de gangen bestelden, wij houden niet van pauzes tussen de gangen door en eten niet hapje voor hapje haha. Ook daarvoor, pluspunt!

Yummie yummie!

Onze favoriet was de ‘Cheese Salmon’ die hier op de foto achteraan ligt (staat ook op de bovenste foto). De zalm heeft een tikje van het vuur gehad, waardoor je bijna een barbecue smaak krijgt en is afgewerkt met een likje mayo. Ik verheug me al op de volgende keer, ze hebben er twee vaste klanten bij ;)

Voor meer info kijk je op www.sushimall.nl of bel je naar 050-7676078.