Een nieuw sushi restaurant in Groningen, Sushi Mall. Dat moest natuurlijk worden uitgetest ;) Het concept is simpel. Per gang mag je per persoon 5 keuzes maken. Het aantal gangen is heeft geen limiet, zolang je binnen de 2 en half uur blijft. Daarna heb je nog een half uur voor een toetje en een afsluitend drankje. 

We hebben een voorkeur voor zalm, dat lijkt me duidelijk haha. De vis is lekker vers, keurig gesneden en je krijgt geen hompen rijst, wat zeker een pluspunt is. Afgelopen maandagmiddag hebben wij hier heerlijk gelunched. Het ‘lunchtarief’ tussen 12 en 16 uur is € 17,50 p.p. plus drinken en dat is echt niet duur voor de kwaliteit die je krijgt. Na 16.00 uur betaal je het normale tarief.

De bediening is zeer vriendelijk en we hebben ook de chef nog even een handje kunnen schudden en hem een compliment kunnen geven voor zijn heerlijke werk. Het was erg rustig op maandagmiddag, maar ik hoor van velen dat het ’s avonds altijd druk is. Ook was het geen probleem dat wij in een nogal snel tempo de gangen bestelden, wij houden niet van pauzes tussen de gangen door en eten niet hapje voor hapje haha. Ook daarvoor, pluspunt!

Yummie yummie!

Onze favoriet was de ‘Cheese Salmon’ die hier op de foto achteraan ligt (staat ook op de bovenste foto). De zalm heeft een tikje van het vuur gehad, waardoor je bijna een barbecue smaak krijgt en is afgewerkt met een likje mayo. Ik verheug me al op de volgende keer, ze hebben er twee vaste klanten bij ;)

Voor meer info kijk je op www.sushimall.nl of bel je naar 050-7676078.

18 Comments
 1. Ik ben echt fans van Japanese eten. Ben zelf ook bij verschillende japanese restaurants geweest, Sumo, Genki (AMS), Shabu Shahu……etc…..concept zijn allemaal hetzelfde. Jammer genoeg hebben ze geen vestigingen in het noorden of gewoon in Friesland. Er is wel één in Leeuwarden, maar het is echt niet te vergelijken met die van Sumo of Genki…….of die in grotere steden als AMS, R’dam, Den Haag…….etc.

  Kan iemand mij vertellen, is het echt de moeite waard om naar Groningen te gaan voor dit restaurant? Of is het toch beter een stukje rijden naar AMS?

  1. Zoe, ik kan je Sushi Mall echt aanraden. Het is zo lekker, de vis is vers, de smaken zijn goed, de rijst precies goed en het personeel is zeer vriendelijk. Iedereen die ik ken en die er is geweest of die ik het heb aangeraden is er alleen maar positief over.

   1. Bedankt voor je reactie. We zullen dit weekend daar heen. Oh……is het trouwens daar heel druk op za.? is het nodig om van tevoren te reserveren?

    1. Als je s’middags gaat tussen 12 en 16 uur hoef je niet te reserveren. Wil je na 16uur gaan dan zou je dat kunnen doen voor de zekerheid. Er is plek zat, groot restaurant, maar dan heb je iig een tafel verzekerd ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.