wdwe 9-2

De oplettende lezer had al gemerkt dat WordPress dit blogje gisteren al online plaatste. Ik geloof dat WordPress even de hik had :S.

What Did We Eat op zondag? Ja, je ziet het goed. Vroegâh, toen ik net begon met de WDWE blogjes kwamen ze vaak op zondag online als weekafsluiter. Nu ik weer regelmatiger blog vind ik het weer even zoeken in welke volgorde ik het prettig vind de wekelijks herhalende artikelen online te laten komen. Ik ben geen spontane blogger en schrijf vaak vooruit waarbij ik de blogs zo afwisselend mogelijk in probeer te plannen. 

De conceptenlijst staat hier altijd bomvol hahaha. Want gebrek aan inspiratie is er niet. Wel aan tijd om te schrijven en mijn hoofd even te kunnen legen. Leve de mobiele apparaten zullen we maar zeggen.

Een lijst met artikelen waar ik zo nodig wat in kan schuiven werkt voor mij dus heel prettig. Dat schuiven gebeurd ook regelmatig want er komen een paar hele leuke samenwerkingen aan en die zet ik er dan gewoon tussen haha.

Het is vast te merken dat ik een beetje uit mijn blogbalans ben na maanden van niet schrijven door mijn gezondheid. Maar dat geeft niet dat komt wel weer, ik wil er geen druk op zetten zoals ik al in een eerder artikel schreef. Voor mij is het ontspannende effect van het schrijven wat ik enorm heb gemist (en stiekem hard nodig had) het belangrijkste.

Anyway, back to the Food people!

Lidl had van de week verse vijgen liggen dus nam ik een paar mee. Heerlijk! Mister Z. lust graag gedroogd fruit en de verse vijg viel ook in de smaak. Ik at er een stukje ciabatta met pesto rosso bij.

wdwe 9-3

Gestoofde pittige kipdrums (boterzacht!) met sperzieboontjes en voor mij een gepofte zoete aardappel. Hubby at er saffraanrijst bij.

wdwe 9-4

Tja, je bent een foodie of je bent geen foodie. En deze foodies kennen de beste plaatselijke halal tentjes haha. Pizza shoarma met extra shoarma en kaas. Dippen in homemade sambal en knoflooksaus. Heaven.

wdwe 9-5

Aangenaam. Ik ben een lamsschouder. Gemarineerd voor uren en daarna heel langzaam gaar gestoofd in de oven. Het recept van dit schatje staat in de concepten ;). Geserveerd met saffraanrijst en wat garnering. Buiten beeld stond nog een giga kom salade. Daar zijn we nou eenmaal gek op haha.

wdwe 9

Dit bord was een gevalletje ‘restjes opmaken’. Net niet genoeg aan pasta met gehaktsaus hebben voor twee trek hebbende volwassenen (en een pasta eisende rapleybaby) dus maakte hubby er een gigabak avocadosalade bij. En dan zit je bomvol zeg ik je.

Recepten die al online staan zijn gelinkt onder de foto’s. Happy Sunday!

Love Madelon