what did we eat

Morning! De What Did We Eat Sunday Special haha. Lams- en kalkoen shoarma met Arabische rijst en avocadosalade. Ik ben vreselijk in het maken van gebalanceerde salades. Hubby daarentegen maakt de heerlijkste combinaties. Afgelopen week kreeg ik steeds verschillende versies van een avocadosalade die ik nu tot mijn favoriet bestempeld heb. 

what did we eat

Pittige kipdrums en hallo avocadosalade. Een kommetje gierstcouscous met verse koriander, knoflook, zeezout en zwarte peper erbij maakte het af.
what did we eat

Die avocadosalade dus. Zo heerlijk fris door komkommer, limoensap en Sudanese sesamolie. Een beetje pittig door de rode ui. Romig door de avocado. En natuurlijk wat zeezout om het af te maken. De verhoudingen per persoon zijn een halve komkommer, een halve avocado, een halve limoen, flinke eetlepel Sudanese sesamolie, een kwart gesnipperde rode ui en zeezout naar smaak.

Hubby eet bijna standaard salade bij elke maaltijd. Ik kan door de borstvoeding geen ongebakken tomaat eten door Z. die daarop reageert. Dus krijg ik mijn salades lekker zonder tomaat. Vroeger vond ik salades maar niks, nu geef ik stiekem toe dat ik ook niet meer zonder kan.

what did we eat

Ook dit moet kunnen haha. Een Iglo lekkerbekje, want die was ergens de afgelopen weken in de bonus. Muah, ik stond er niet echt van te juichen. Doe mij maar een vers gebakken visje van de markt. Versgebakken patat en zoete mais erbij was wel een hele traktatie. Z. werkte zijn eigen bordje met mais luid smakkend weg dus we moeten maar wat vaker mais op tafel hebben.

What Did We Eat Flashback

Flashback? Wat ga je nou toch doen Madelon. Nou, het leek me wel leuk ook de wat oudere recepten en gerechten weer eens naar boven te halen :D Met bijna 700 artikelen online valt er genoeg te lezen hier haha.

Herfst Ovenschotel

Vandaag een van de recepten die momenteel heel populair is en enorm veel views krijgt: De Herfst Ovenschotel. Een heel simpele maar enorm lekkere ovenschotel. Snel gemaakt en dit is een fotorecept dus stap voor stap uitleg yay!

Love Madelon