Het is elke week weer erg leuk om te zien dat de What Did We Eat blog erg populair is. Jullie comments (ook op de social media) zijn echt superleuk om te lezen <3

what did we eat 16-2

De laatste tijd is dit een van mijn favoriete tussendoortjes. Limoen/citroen sojayoghurt met vers fruit, in dit geval aardbeien en Crunchy Spelt met Rijststroop van Zonnatura.

what did we eat 16-3

Hallo Herfst ovenschotel! Het weer was er naar dus aten wij deze razend populaire ovenschotel haha. Hij smaakt nog altijd overheerlijk. Wij houden van ovenschotels in de koudere maanden.

what did we eat 16-4

Shoarma in een volkoren pita, met homemade knoflooksaus en ijsbergsla. Deze gemixte shoarma met kalkoen en lamsvlees is mijn favoriet. Het is al gekruid dus simpel aanbakken met een gesneden ui en wat knoflookpoeder is voldoende. Als je dit eens zo hebt gegeten dan lust je geen shoarma meer van een afhaaltentje hihi.

what did we eat 16

Makkelijk eten is hier vaak pasta. W. maakt een heerlijke tomatensaus van verse tomaten en kruiden, gecombineerd met rundergehakt. Een salade erbij en je hebt een snelle en gezonde maaltijd op je bord.

What Did We Eat Flashback

Arepa di bacoba

Arepa di Bacoba! Ik roep het wel eens vaker, als je van pannenkoekjes houdt dan moet je arepa di bacoba of pampoena eens gemaakt hebben. Deze heerlijke pannenkoekjes met zoete banaan zijn echt te lekker.

Hou je niet van banaan? Dan kies je voor de pompoenvariant: Arepa di pampoena. Deze Antilliaanse pannenkoekjes zijn echte smaakbommetjes :D

Lijken de Arepa di Bacoba of Arepa di Pampoena je lekker om te maken?

Love Madelon