Afgelopen September plaatste ik het recept van de Colorfull Maaltijdsalade die ik voor mijn moeder maakte. Een paar maanden later stuurde ik dat recept in toen ik een oproep kreeg voor foodbloggers om recepten in te sturen voor een E-Book: Koken op de Camping van Vacanceselect. En mijn recept werd gekozen!

Half januari werd het E-book uitgebracht op de Vakantiebeurs van 2015. Helaas kon ik niet aanwezig zijn om mijn recept daar klaar te maken en te laten proeven. Daar baalde ik flink van want dat had me echt leuk geleken!

Ik heb begrepen dat het receptenboekje naast dat het op de website van Vacanceselect is gepubliceerd ook gedeeld wordt met de e-mailabonnees. Heel gaaf want dat zijn er meer dan 100.000, een enorm publiek om te bereiken ;) Je kan het E-book ‘Koken op de Camping’ hier bekijken en downloaden.

Voor mij kwamen er ook foodbloggers voorbij die ik nog niet kende, maar ook voor mij al bekende zoals Eslem van Mijnmixedkitchen.

Ik ben benieuwd wat jullie van de recepten in het kookboekje vinden. Mijn recept bevat alleen 1 foutje, het is een maaltijdsalade voor 1 person en zeker niet voor 4 ;)

Love Madelon