Foodie Flashback

De maand november betekent een nieuwe Foodie Flashback online! Dit is zijn alle artikelen over eten die de afgelopen twee maanden online kwamen.

Recepten

flapjacks

De lekkerste flapjacks

Hou je van snacken dan moet je deze flapjacks eens geprobeerd hebben. Het is een vrij gezonde snack maar zo smaakt het niet!

Maispasta met tonijn en groenten

Glutenvrije maispasta met tonijn en groenten

De laatste tijd eten wij weer regelmatig glutenvrij. Deze maispasta met tonijn en groenten was een groot succes. Snel en makkelijk klaar te maken dus ook een lekker recept voor als je even snel wat op tafel wilt hebben.

Maissalade met tahina en koriander

Maissalade

Soms roer je wat door elkaar en smaakt het zo lekker dat je het vaker wilt maken. Zo ook deze maissalade. Niet alleen lekker als bijgerecht, maar ook heerlijk op een vers broodje.

Kippendij in pandan kokossaus 4

Kip in kokos pandan saus

Deze kip in kokos pandan saus geeft je een ‘restaurant in eigen huis’ op je bord. Zo smaakvol en zo makkelijk te maken dat niemand zal geloven dat het echt zo makkelijk om te maken was.

Maismuffins

Glutenvrije zoete maismuffins

Nog een glutenvrij recept. Maismuffins zijn vast niet het eerste waar je aan denkt bij een smakelijke muffin. Toch zijn deze verrassend lekker!

Food artikelen

Genius Glutenvrij Brood-2

Genius Glutenvrij Brood

Tijdens ons verblijf bij Tracy at ik glutenvrij brood van Genius om tarwe te vermijden. Echt lekker brood. En het is nu ook in Nederland te koop!

tinseltown_-2

Star City Centre Birmingham

In Birmingham is een van onze favoriete plekken Star City Centre. Vol speelmogelijkheden voor de kids en voor ons een foodie heaven. Nieuwsgierig waar al dat lekkers vandaan komt? Lees dan snel dit artikel.

Carib Grill Caribbean Restaurant

Carib Grill Caribisch Restaurant

Een echt goed Caribisch restaurant heb ik hier in Noord Nederland nog niet gevonden. Je kan je vast voorstellen dat ik happy was een halal Caribisch restaurant te treffen in Birmingham. Wat was het heerlijk!

madelon jbco

Wil de echte foodie opstaan?

Wat is eigenlijk een foodie? Ben jij er een? In dit artikel vertel ik wat ik versta onder een foodie en wat mijn eet voorkeuren zijn.